İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

E-Ticaret İşlerini Bilen Eleman

Bamgidoo Mobilya ve Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

Bilgisayar - BT - Internet / Ticaret / E-Ticaret Meslek Elemanı
İlan Tarihi :
06-09-2022 13:43:17
Şehir / İlçe :
Sektör :
Bilgisayar - BT - Internet
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek veya Kadın / 25 - 40

E-Ticaret İşlerini Bilen Eleman iş ilanı - Bamgidoo Mobilya ve Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

İş İlanı Detayı


E-satış yapmak ister misiniz?
Hafta içi 08.30-18.30
Cumartesi 08.30-15.30
Pazar günü tatil
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon E-Ticaret İşlerini Bilen Eleman
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
Bamgidoo Mobilya ve Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti


×

İş İlanına Başvur

ikon E-Ticaret İşlerini Bilen Eleman iş ilanına başvurmak ve Bamgidoo Mobilya ve Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

Bamgidoo Mobilya ve Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

E-Ticaret Meslek Elemanı Mesleği

E-Ticaret Meslek Elemanı Ne İş Yapar?

E-Ticaret Meslek Elemanı, bir e-ticaret şirketinde çalışarak çevrimiçi bir mağazanın veya platformun başarısını artırmaya yardımcı olur. Genellikle e-ticaret sitelerinde stok takibi, müşteri hizmetleri, pazarlama, ürün yönetimi ve sipariş işleme gibi birçok farklı görevi yerine getirirler.

E-Ticaret Meslek Elemanı'nın görevleri arasında şunlar yer alabilir:

E-ticaret platformu veya web sitesindeki ürünlerin yönetimi, fiyatlandırma ve listelenmesi
Siparişlerin işlenmesi, envanter yönetimi, nakliye ve teslimat takibi
Müşteri hizmetleri faaliyetleri, sorulara yanıt verme, şikayetleri ele alma ve iade süreçlerini yönetme
E-ticaret stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanması, pazarlama kampanyalarının oluşturulması ve yürütülmesi
Web sitesi analizi ve raporlama faaliyetleri, web sitesi performansının izlenmesi ve iyileştirilmesi için veri toplama ve analiz etme.

E-Ticaret Meslek Elemanı'nın teknoloji odaklı bir pozisyon olması nedeniyle, bilgi teknolojileri, bilgisayar bilimi, e-ticaret veya dijital pazarlama gibi birçok farklı alanda eğitim ve sertifikalar alarak işe alımları kolaylaştırılabilir. Ayrıca, müşteri hizmetleri ve satış becerileri de önemli bir rol oynar.

E-Ticaret sektörü hızla büyüdüğünden, E-Ticaret Meslek Elemanı'na olan talep de giderek artmaktadır. E-ticaret şirketleri, perakende şirketleri ve online pazar yerleri gibi birçok farklı işletme, bu pozisyona ihtiyaç duymaktadır

E-Ticaret Meslek Elemanı Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

E-ticaret meslek elemanı olmak için öncelikle ilgili alanlarda temel bilgilere sahip olmak ve bu alanda kendini geliştirmek gerekmektedir. Bu alanda üniversitelerin e-ticaret, işletme, pazarlama, bilgi teknolojileri gibi bölümlerinden lisans veya yüksek lisans derecesi almak, e-ticaret sertifika programlarına katılmak, dijital pazarlama, web tasarımı, SEO ve sosyal medya yönetimi gibi konulara yönelik eğitimler almak faydalı olabilir.

Ayrıca, pratik deneyimler edinmek için staj veya gönüllü çalışma imkanları da değerlendirilebilir. Bu sayede sektördeki işleyişi, müşteri ilişkilerini ve müşteri memnuniyetini öğrenebilirsiniz.

E-ticaret alanı sürekli gelişen ve değişen bir sektör olduğundan, güncel trendleri takip etmek ve yenilikleri yakından izlemek de kariyerinizde başarılı olmanız için önemlidir.

E-Ticaret Meslek Elemanı'nın İş İmkanları?

E-ticaret meslek elemanları, e-ticaret sektöründe geniş bir iş imkanına sahiptir. İnternet üzerinden satış yapan her türlü işletme ve e-ticaret platformu, e-ticaret meslek elemanlarına ihtiyaç duyabilir. Ayrıca, kurumsal firmaların e-ticaret birimlerinde, e-ticaret ajanslarında, dijital pazarlama ajanslarında, online reklamcılık şirketlerinde, sosyal medya ajanslarında ve danışmanlık firmalarında da çalışma imkanları bulunmaktadır.

E-ticaret meslek elemanları olarak iş fırsatları arasında ürün listeleme, satış stratejileri geliştirme, dijital pazarlama, müşteri hizmetleri, tedarik zinciri yönetimi, lojistik ve depolama, veri analizi, online reklamcılık, web tasarımı ve yazılım geliştirme gibi çeşitli alanlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra, serbest çalışarak e-ticaret danışmanlığı yapma imkanı da bulunmaktadır. E-ticaret meslek elemanları, her geçen gün artan dijitalleşme trendi ile birlikte sektörde daha fazla iş fırsatı bulabileceklerdir.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×