İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×
OEN ENERJİ LTD.ŞTİ.

ELEKTRİK MÜHENDİSİ

OEN ENERJİ LTD.ŞTİ.

Enerji / Elektrik / Elektrik Mühendisi
İlan Tarihi :
10-08-2022 10:02:19
Şehir / İlçe :
Sektör :
Enerji
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek veya Kadın / 24 - 40

ELEKTRİK MÜHENDİSİ iş ilanı - OEN ENERJİ LTD.ŞTİ.

İş İlanı Detayı


GENEL NİTELİKLER
Elektrik taahhüt, proje ve kontrol alanında hizmet veren OEN ENERJİ bünyesinde görev alacak;
Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği veya Elektrik/Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,
Tercihen en az 3 yıl tecrübeli,
B sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif araç kullanabilen,
Askerlik görevini tamamlamış (erkek adaylar için),
İletişim yönü güçlü adaylar tercih sebebidir.

İŞ TANIMI
Keşif, Metraj, Hakediş ve teklif hazırlama konusunda tecrübeli, malzeme bilgisi olan,
Proje çizimi ve/veya kontrolü,
Saha tecrübesi olan,
İş programının sahada takibi, saha imalatlarının kontrolü,
Projelerde yer alan sistemlere ait hesaplamaların yapılması,
Resmi ve özel kurum/kuruluş proje onay süreçlerinin takibi
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon ELEKTRİK MÜHENDİSİ
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
OEN ENERJİ LTD.ŞTİ.


×

İş İlanına Başvur

ikon ELEKTRİK MÜHENDİSİ iş ilanına başvurmak ve OEN ENERJİ LTD.ŞTİ. firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

OEN ENERJİ LTD.ŞTİ.

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Elektrik Mühendisi Mesleği

Elektrik Mühendisi Ne İş Yapar?

Elektrik Mühendisleri, elektrik enerjisi ve elektrikli cihazlar ile ilgili tasarım, geliştirme, üretim, montaj, test, devreye alma ve bakım faaliyetlerini yürüten mühendislerdir. Elektrik Mühendisliği, elektrik enerjisinin üretimi, iletimi, dağıtımı ve tüketimi, elektrikli cihazların tasarımı ve üretimi, kontrol sistemleri, güç elektroniği, mikroelektronik, elektronik haberleşme, robotik sistemler, otomasyon sistemleri, sinyal işleme, bilgisayar donanımı, radyo frekansı ve mikrodalga sistemler gibi birçok alanda çalışma imkanı sunar.

Elektrik Mühendisleri, genellikle şu işleri yaparlar:

Elektrik enerjisi üretimi, iletimi ve dağıtımı için tasarım yapmak ve projeler hazırlamak.
Elektrikli cihazların tasarımı, geliştirilmesi ve üretimi için çalışmak.
Güç elektroniği, kontrol sistemleri ve otomasyon sistemleri gibi alanlarda çalışmak.
Elektrik enerjisi ve elektronik cihazların bakım, onarım ve iyileştirme işlemlerini gerçekleştirmek.
Elektrikli cihazların test, devreye alma ve işletmeye alma işlemlerini yürütmek.
Elektrik enerjisi, elektronik cihazlar ve kontrol sistemleri için yazılım geliştirme işlemlerinde görev almak.
Yeni teknolojileri takip etmek ve bu teknolojileri kullanarak yeni ürünler geliştirmek.

Elektrik Mühendisleri, enerji sektörü, elektronik sektörü, otomotiv sektörü, savunma sanayii, telekomünikasyon sektörü, bilgisayar sektörü ve endüstriyel otomasyon sektörü gibi birçok sektörde çalışabilirler. Ayrıca, araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürüten kurumlarda da iş imkanları bulunmaktadır.

Elektrik Mühendisi Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Elektrik Mühendisi olmak için üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden lisans derecesi almak gerekmektedir. Bu programlarda öğrenciler, matematik, fizik ve elektrik-elektronik alanlarındaki temel bilgileri edinirler. Ayrıca, sayısal devreler, sinyal işleme, güç elektroniği, kontrol sistemleri, mikroelektronik, haberleşme sistemleri, radyo frekansı ve mikrodalga sistemler, otomasyon sistemleri gibi dersler de alırlar.

Lisans derecesinin ardından, Elektrik Mühendisliği alanında yüksek lisans programları da mevcuttur. Yüksek lisans programları, öğrencilerin uzmanlık alanlarını daha da derinleştirmelerine ve araştırma yapmalarına olanak tanır.

Ayrıca, Elektrik Mühendisliği alanındaki teknolojik gelişmeler hızlı bir şekilde ilerlemekte olduğundan, Elektrik Mühendisleri, mesleki bilgilerini güncel tutmak için düzenli olarak katılabilecekleri seminer, kurs ve sertifika programlarına da katılabilirler.

Elektrik Mühendisi olmak için gereken eğitimler, üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinde verilmektedir. Bu bölümlerde öğrenciler, matematik, fizik ve elektrik-elektronik alanlarındaki temel bilgileri edinirler. Ayrıca, sayısal devreler, sinyal işleme, güç elektroniği, kontrol sistemleri, mikroelektronik, haberleşme sistemleri, radyo frekansı ve mikrodalga sistemler, otomasyon sistemleri gibi dersler de alırlar.

Elektrik Mühendisi'nin İş İmkanları?

Elektrik Mühendisleri, elektrik enerjisi üretimi, iletimi ve dağıtımı, elektronik cihazlar, kontrol sistemleri, otomasyon, haberleşme ve elektronik ürünlerin tasarımı ve üretimi gibi birçok sektörde çalışma imkanı bulabilirler.

Bunlara ek olarak, yenilenebilir enerji kaynakları, enerji verimliliği, çevre dostu teknolojiler ve elektrikli araçlar gibi alanlardaki gelişmeler, Elektrik Mühendislerinin iş olanaklarını artırmaktadır. Elektrik Mühendisleri ayrıca, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde, üniversitelerde ve kamu kurumlarında da çalışabilirler.

Elektrik Mühendisleri, özel sektörde enerji, otomasyon, telekomünikasyon, savunma sanayi, havacılık ve uzay endüstrisi, elektronik ve bilgisayar üreticisi firmalarda görev alabilirler. Ayrıca, kamu sektöründe de elektrik dağıtım şirketleri, belediyeler, bakanlıklar ve devlet kurumları gibi yerlerde çalışabilirler. Elektrik Mühendislerinin iş olanakları oldukça geniş bir yelpazede bulunmaktadır.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×