İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Kimya Öğretmeni

NET BAŞARI KURS

Eğitim / Eğitim / Kimya Öğretmeni
İlan Tarihi :
02-09-2022 16:16:39
Şehir / İlçe :
Sektör :
Eğitim
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek veya Kadın / 24 - 40

Kimya Öğretmeni iş ilanı - NET BAŞARI KURS

İş İlanı Detayı


FEN BİLGİSİ VE KİMYA DERSLERİNE GİREBİLECEK ÖĞRETMENLER ARIYORUZ.
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon Kimya Öğretmeni
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
NET BAŞARI KURS


×

İş İlanına Başvur

ikon Kimya Öğretmeni iş ilanına başvurmak ve NET BAŞARI KURS firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

NET BAŞARI KURS logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Kimya Öğretmeni Mesleği

Kimya Öğretmeni Ne İş Yapar?

Kimya öğretmeni, öğrencilere kimya bilim dalının temel prensiplerini ve kimyanın günlük hayatta kullanımını öğretir. Kimya öğretmeni, öğrencilere deneyler ve laboratuvar çalışmaları yoluyla kimyanın pratik uygulamalarını da gösterir. Ayrıca kimya dersleri için müfredat planlarını hazırlar, ödevler ve sınavlar verir, öğrenci performanslarını izler ve öğrencilerin akademik başarılarını artırmak için çaba gösterir.

Kimya öğretmeni, öğrencilere kimya prensiplerini anlatmanın yanı sıra, öğrencilere bilimsel yöntem, hipotezler ve deneyler gibi temel bilimsel konuları öğretir. Bunun yanı sıra, öğrencilerin laboratuvarda güvenli çalışmasını sağlamak için de güvenlik prosedürleri hakkında bilgi verir.

Kimya öğretmeni ayrıca öğrencilerin ilgi alanlarına uygun kimya dersleri seçimi yapar ve öğrencilerin yükseköğrenim seçimlerine yardımcı olacak kariyer danışmanlığı sağlar.

Kimya öğretmeni, çoğunlukla ortaokul ve lise düzeyinde eğitim verirler.

Özetle kimya öğretmeni; kimya dersleri verir, laboratuvar çalışmaları yönetir, ödevler ve sınavlar verir, öğrencilerin akademik başarısını izler ve artırmak için çaba gösterir, müfredat planlarını hazırlar ve öğrencilere kariyer danışmanlığı sağlar.

Kimya Öğretmeni Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Kimya öğretmeni olmak için öncelikle lisans düzeyinde kimya öğretmenliği veya kimya eğitimi programlarından birinde eğitim almanız gerekmektedir. Bu eğitimler, temel kimya prensipleri, laboratuvar teknikleri, öğretim stratejileri, kimya öğretimine yönelik teorik ve uygulamalı dersler gibi konuları kapsamaktadır.

Lisans eğitimi sonrasında kimya öğretmeni olabilmek için öğretmenlik mesleği ile ilgili pedagojik formasyon eğitimini tamamlamak da gerekmektedir. Bu eğitimde, öğretmenlik mesleğine yönelik eğitimler alınmakta ve öğrencilerin öğretmenlik mesleğine hazırlanmalarına yardımcı olunmaktadır.

Ayrıca, kimya öğretmeni olmak isteyen kişilerin, üniversitelerin lisans veya lisansüstü programlarında araştırma yaparak, bilimsel yayınlar hazırlayarak veya eğitim materyalleri geliştirerek de kendilerini geliştirmeleri gerekmektedir.

Kimya Öğretmeni'nin İş İmkanları?

Kimya öğretmenleri, liselerde veya ortaokullarda kimya dersleri verirler. İş imkanları, öğretmenlik alanında olduğu gibi, kamu veya özel okullarda öğretmenlik yapmakla sınırlı değildir. Kimya öğretmenleri, özel ders verme veya dershanelerde çalışma gibi farklı sektörlerde de iş bulabilirler. Ayrıca, öğretmenlikten farklı bir alanda iş yapmak isteyen kimya öğretmenleri, kimya mühendisliği, ilaç endüstrisi, araştırma merkezleri, kamu kurumları ve daha birçok alanda iş bulabilirler.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×