İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×
AC BİLİŞİM

PHP YAZILIM UZMANI

AC BİLİŞİM

Bilgisayar - BT - Internet / Bilgisayar Yazılım / Web Developer
İlan Tarihi :
27-12-2019 08:14:07
Şehir / İlçe :
Sektör :
Bilgisayar - BT - Internet
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek veya Kadın / 23 - 35

PHP YAZILIM UZMANI iş ilanı - AC BİLİŞİM

İş İlanı Detayı


Şirketimiz bünyesine alınmak üzere çalışma arkadaşları aramaktayız.

- PHP programlama dilinde ileri seviye bilgili ve deneyimli,
- MySQL, HTML, CSS ve jquery konularında bilgili ve deneyimli,
- En az 2 yıl iş tecrübesi olan,
- Daha önce geliştirdiği projeleri sunabilecek,
- Algoritma geliştirme konusunda oldukça iyi,
- Framework ve MVC yapısına hakim...
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon PHP YAZILIM UZMANI
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
AC BİLİŞİM


×

İş İlanına Başvur

ikon PHP YAZILIM UZMANI iş ilanına başvurmak ve AC BİLİŞİM firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Web Developer Mesleği

Web Developer Ne İş Yapar?

Web Developer, web sitelerinin ve uygulamalarının tasarımı, geliştirilmesi ve sürdürülmesi gibi işlemleri yapan bir bilgi teknolojileri uzmanıdır. Bu işlemler genellikle bir takım programlama dilleri ve yazılım araçları kullanılarak gerçekleştirilir. Web Developer'ın işi, bir web sitesinin veya uygulamanın kullanılabilirliği, performansı, güvenliği ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yöneliktir. Ayrıca, müşterilerle çalışarak web sitesi veya uygulamanın ihtiyaçlarına göre özelleştirilmesi ve geliştirilmesi de Web Developer'ın sorumlulukları arasındadır.

Web Developer'ın işleri arasında, front-end (önyüz) geliştirme, back-end (arkayüz) geliştirme, web tasarımı, veritabanı yönetimi, web sunucusu yönetimi ve güvenlik konularında uzmanlık gerektirebilir.

Web Developer'lar genellikle teknolojiye meraklı, problem çözmeye istekli, yaratıcı ve takım çalışmasına yatkın kişilerdir.

Web Developer olmak için, bir bilgisayar bilimi veya ilgili alanlarda lisans derecesi veya sertifikalar almak yararlıdır. Bununla birlikte, birçok Web Developer kendi kendine öğrenme yoluyla bu alanda uzmanlaşır ve çeşitli online kaynaklar, kurslar ve sertifikalar aracılığıyla kendilerini geliştirir.

Web Developer'ların istihdam olanakları oldukça geniştir. Kendi işlerini kurabilirler veya web tasarım ajansları, yazılım şirketleri, teknoloji firmaları, büyük şirketler ve hükümet kurumları gibi çeşitli işverenlerde çalışabilirler. Ayrıca, birçok Web Developer freelance olarak çalışır ve müşterilerinin web sitesi ve uygulama ihtiyaçlarını karşılar.

Web Developer Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Web Developer olmak için aşağıdaki eğitimler alınabilir:

Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya benzeri bir alanda lisans veya yüksek lisans derecesi.
Web geliştirme, web tasarımı, arayüz tasarımı gibi konulara yönelik sertifika veya diploma programları.
Online kurslar veya öz-dersler aracılığıyla HTML, CSS, JavaScript, PHP, Python, Ruby ve diğer web teknolojileri üzerinde pratik deneyim kazanmak.
Staj yapmak veya açık kaynak projelerinde yer almak gibi deneyim kazanma fırsatları aramak.
Web geliştirme alanında kullanılan araçlar ve teknolojiler hakkında güncel bilgi sahibi olmak için sürekli öğrenmeye devam etmek.
Bu eğitimler, web geliştirme becerilerinin yanı sıra problem çözme, takım çalışması ve iletişim gibi becerilerin de geliştirilmesine yardımcı olabilir.

Öte yandan, herhangi bir lisans veya derece olmadan, kendinizi eğiterek veya online kaynakları kullanarak da web geliştirme becerilerini öğrenebilir ve Web Developer olarak çalışabilirsiniz. Ancak, bu durumda işe alım sürecinde biraz daha zorlanabilirsiniz.

Web Developer İş İmkanları?

Web developerler, internet üzerinde kullanılan web siteleri, web uygulamaları ve diğer web tabanlı yazılımları geliştirmek ve yönetmekle görevlidir. İşletmelerin, kamu kurumlarının, e-ticaret şirketlerinin, sağlık hizmetleri gibi pek çok sektörün web geliştirme alanında ihtiyaçları bulunmaktadır. Bu nedenle web developerlerin iş imkanları oldukça geniştir. Kendi işlerini kurmak isteyenlerin yanı sıra, web tasarım ve yazılım firmaları, reklam ajansları, yazılım şirketleri, e-ticaret firmaları, finans kurumları, otomotiv sektörü, sağlık sektörü gibi farklı sektörlerde istihdam edilebilirler. Ayrıca kamu kurumları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, medya kuruluşları gibi birçok farklı kurumda da web developer iş ilanlarına rastlamak mümkündür.

Başvuru Sistemden
Başvur

×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×