İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×
ŞİNASİ ALTINSOY HYUNDAİ BAYİ (Servis-Satış)
İlan Tarihi :
09-08-2022 00:00:00
Şehir / İlçe :
Sektör :
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Kadın / 20 - 45

RESEPSİYONİST ELEMANI iş ilanı - ŞİNASİ ALTINSOY HYUNDAİ BAYİ (Servis-Satış)

İş İlanı Detayı


· Tüm ziyaretçileri ve müşterileri cana yakın bir şekilde karşılamak ve ilgilenmek,
· Ziyaretçilerin ilgili satış danışmanları ile temas kurmalarını sağlamak,
· Gerektiğinde satışa yönelik telefon trafiğini yönlendirmek ve yerinde bulunmayan satış danışmanları için müşteri bilgilerini alarak doğru şekilde iletmek,
· Müşteri hizmetleri süreçlerinde satış danışmanlarına destek sağlamak,
· Büro işlerinde çalışanlara satışla ilgili organizasyonel / idari görevlerde destek sağlamak,
· Şirketin, teşhir alanı ve resepsiyon bölgelerinde uygun bir atmosfer olmasını sağlamak,
· Showroom müşteri trafiğini koordine etmek.

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon RESEPSİYONİST ELEMANI
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
ŞİNASİ ALTINSOY HYUNDAİ BAYİ (Servis-Satış)


×

İş İlanına Başvur

ikon RESEPSİYONİST ELEMANI iş ilanına başvurmak ve ŞİNASİ ALTINSOY HYUNDAİ BAYİ (Servis-Satış) firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

ŞİNASİ ALTINSOY HYUNDAİ BAYİ (Servis-Satış)

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Resepsiyonist Mesleği

Resepsiyonist Ne İş Yapar?

Receptionist (resepsiyonist) genellikle bir işletmenin veya kurumun giriş bölümünde çalışan bir meslek grubudur. Genellikle şu işleri yaparlar:

1. Karşılama ve yönlendirme: Ziyaretçileri ve müşterileri güleryüzle karşılar ve hangi hizmete veya kişiye ihtiyaçları olduğunu anlayarak onları uygun yönlere yönlendirir.
2. Telefon trafiği yönetimi: Gelen çağrıları alır, yönlendirir ve gerektiğinde telefon mesajlarını alır veya iletilmesini sağlar.
3. Randevu düzenleme: Toplantıları ve randevuları düzenler, takvimleri günceller ve ilgili kişilere bildirir.
4. Posta ve e-posta yönetimi: Gelen postayı alır, dağıtır ve gerektiğinde postayı gönderir. Ayrıca e-postaları takip eder ve uygun kişilere iletir.
5. Misafir hizmetleri: Misafirlerin konaklama ve diğer ihtiyaçları için yardımcı olur. Örneğin, konukları otel rezervasyonlarına yardımcı olabilir veya şehir hakkında bilgi verir.
6. Belgelerin hazırlanması: Raporlar, formlar ve diğer belgelerin hazırlanmasına yardımcı olabilir.
7. Ofis düzeni: Giriş bölümü ve resepsiyon alanını temiz ve düzenli tutar.
8. İlgili kayıtların tutulması: Ziyaretçilerin bilgilerini ve diğer ilgili kayıtları güncel tutar.
9. Güvenlik önlemleri: Girişte güvenlik önlemlerine uygun olarak kimlik doğrulama yapabilir veya ziyaretçilere uygun güvenlik prosedürlerini hatırlatabilir.
10. Müşteri memnuniyeti: Müşterilere veya ziyaretçilere yardım etmek, onları güler yüzle karşılamak ve ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterirler.

Bu görevler, resepsiyonistlerin genellikle işletmenin ilk temas noktası olduğu için güler yüzlü ve iletişim becerilerine sahip olmaları önemlidir. Ayrıca temel ofis becerilerine hakim olmaları, telefonda ve kişisel olarak profesyonel bir şekilde iletişim kurabilmeleri ve çoklu görevleri etkin bir şekilde yönetebilmeleri de gereklidir.

Resepsiyonist Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Bir resepsiyonist, bir ofis, bir otel, bir hastane veya başka bir kuruluşun girişinde bulunarak, müşterileri veya ziyaretçileri karşılayan ve onları doğru kişiye yönlendiren kişidir. Resepsiyonistler, telefon görüşmelerini yanıtlar, gelen misafirleri karşılar, randevuları düzenler, mesajları alır ve diğer genel ofis görevlerini yerine getirirler.

Örneğin, bir ofisin resepsiyonisti, gelen telefon görüşmelerini yanıtlar ve doğru kişiye yönlendirir, müşterileri karşılar ve randevuları düzenler, posta ve mesajları alır ve gerektiğinde diğer ofis görevlerini yerine getirir. Bir otelin resepsiyonisti ise, müşterileri karşılar, rezervasyonları yapar, oda anahtarlarını verir, soruları yanıtlar, hesapları yönetir ve gerektiğinde diğer konuk hizmetleri görevlerini yerine getirir.

Resepsiyonistler, müşteriler ve ziyaretçilerle doğrudan etkileşimde olduğu için, iyi iletişim becerilerine sahip olmalıdırlar. Ayrıca, ofis programları ve telefon sistemleri gibi ofis teknolojisi konularında bilgi sahibi olmaları da gerekmektedir. Ayrıca, hızlı düşünme, problem çözme, planlama ve organizasyon becerileri de önemlidir.

Resepsiyonist İş İmkanları?

Resepsiyonistler, birçok sektörde ve işletmede çalışma fırsatlarına sahiptirler. Büyük ofisler, hastaneler, oteller, konferans merkezleri, havaalanları, tatil köyleri, üniversiteler, kamu kurumları ve özel şirketler gibi birçok işyeri, resepsiyonistlere ihtiyaç duyarlar.

Özellikle turizm, otelcilik, sağlık hizmetleri ve ofis yönetimi sektörleri, resepsiyonist pozisyonları için sık sık iş ilanları yayınlamaktadır. Ayrıca, farklı işletmelerde resepsiyonist olarak çalışan kişilerin deneyimleri, kariyerlerinde farklı yönlere ilerlemelerine de olanak tanır. Örneğin, bir resepsiyonist, müşteri hizmetleri, ofis yönetimi veya idari asistanlık gibi diğer pozisyonlara geçebilir.

İş ilanlarını takip etmek, iş arama web sitelerine başvurmak, işverenlerin web sitelerindeki kariyer sayfalarını ziyaret etmek, özgeçmişlerini işe uygun hale getirmek ve iş görüşmelerine hazırlanmak, resepsiyonist olarak iş bulmak için kullanılabilecek yöntemlerdir.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×