İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Acil Bay Bayan Bulaşıkçı Aranıyor Kadıköy Suadiye

Vitavien Cafe

Gıda / Gıda / Bulaşıkçı (Stevard)
İlan Tarihi :
28-08-2022 00:43:03
Şehir / İlçe :
Sektör :
Gıda
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek veya Kadın / 30 - 40

Acil Bay Bayan Bulaşıkçı Aranıyor Kadıköy Suadiye iş ilanı - Vitavien Cafe

İş İlanı Detayı


Bay bayan bulaşıkçı aranıyor Yer Kadıköy Suadiye vitavien cafe İletisim Mehmet bey
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon Acil Bay Bayan Bulaşıkçı Aranıyor Kadıköy Suadiye
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
Vitavien Cafe


×

İş İlanına Başvur

ikon Acil Bay Bayan Bulaşıkçı Aranıyor Kadıköy Suadiye iş ilanına başvurmak ve Vitavien Cafe firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

Vitavien Cafe logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Bulaşıkçı (Stevard) Mesleği

Bulaşıkçı (Stevard) Ne İş Yapar?

Bulaşıkçılar (Stevard), restoran, otel, kafeterya ve benzeri işletmelerde çalışan kişilerdir ve temel olarak mutfakta bulaşıkların yıkanması, kurulanması ve saklanması gibi işlerle ilgilenirler.

Bulaşıkçıların ana işi, kullanılmış tabak, çanak, bardak, tencere, tava, kesme tahtaları ve diğer mutfak malzemelerini toplamak, bunları el ile veya makinelerle yıkamak, kurulamak ve depolamaktır. Ayrıca bulaşık makinesi veya fırın gibi ekipmanların bakımını yapmak ve temizliğini sağlamak da bulaşıkçıların sorumlulukları arasındadır.

Bulaşıkçılar, yoğun saatlerde ve restoran veya otelin kapasitesinin yüksek olduğu zamanlarda ekstra baskı altında çalışabilirler. Ayrıca, mutfak ekibinin diğer üyelerine de yardımcı olabilirler, örneğin yemek hazırlama veya temizlik işlerinde.

Bulaşıkçı (Stevard) Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Bulaşıkçı (Stevard) pozisyonunda çalışmak için özel bir eğitim veya diploma gerektirilmez. Ancak, çalışacağınız restoran, otel, kafeterya veya benzeri işletmeler, deneyimli bir bulaşıkçı olarak çalışmak için belirli bir tecrübe veya beceri seviyesi bekleyebilirler.

Bulaşıkçılık işi, temizlik becerileri, hijyen kuralları, mutfak güvenliği ve ekipman kullanımı gibi konuları içeren bir eğitim gerektirir. Bu becerileri öğrenmek için, mesleki okullar veya eğitim kurumları tarafından sunulan mutfak temizliği ve sanitasyonu, işletme yönetimi, ekipman bakımı gibi konularda eğitim programlarına katılabilirsiniz. Ancak, genellikle bu tür bir eğitim, işletmenin ihtiyaçlarına göre daha spesifik bir şekilde verilir.

Bunun yanı sıra, bulaşıkçılık işinde başarılı olmak için fiziksel dayanıklılık, hızlı düşünme ve hareket etme yeteneği, zaman yönetimi becerileri ve takım çalışmasına uyumlu olma gibi özelliklerin de olması gereklidir.

Bulaşıkçı (Stevard) İş İmkanları?

Bulaşıkçı (Stevard) işi, gıda ve konaklama sektörü gibi birçok endüstride bulunan restoranlar, oteller, kafeler, barlar ve benzeri işletmelerde mevcut iş imkanları sunar.

Özellikle büyük şehirlerde bu tür işletmelerin sayısı oldukça fazladır ve bulaşıkçı ihtiyacı da yüksek olabilir. Bulaşıkçı pozisyonu, mutfak ekibindeki temel pozisyonlardan biridir ve bu nedenle iş imkanları genellikle süreklidir.

Ayrıca, bulaşıkçı pozisyonu, gıda sektörüne yeni giren veya kariyerlerinde başka pozisyonlara geçmek istemeyen kişiler için de bir fırsat olabilir. Bulaşıkçılık işinde başlayarak, mutfakta diğer pozisyonlara yükselmek mümkündür. Örneğin, bulaşıkçı, yardımcı şef veya garson gibi diğer pozisyonlara geçiş yapabilir.

Bulaşıkçılık işi, genellikle yüksek bir iş yüküne sahiptir ve işler yoğun olabilir, ancak bu pozisyon aynı zamanda birçok kişi için bir işe başlama noktası olabilir ve diğer pozisyonlara yükselme fırsatları sunabilir.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×