Job Seeker Login
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Login
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

ŞEHIRLER ARASI YOLCU OTOBÜSÜNE BAYAN HOSTES

LIDER SEYAHAT

Turizm / Tur / Hostes
İlan Tarihi :
11-08-2022 23:51:26
Şehir / İlçe :
Sektör :
Turizm
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Kadın / 18 - 35

ŞEHIRLER ARASI YOLCU OTOBÜSÜNE BAYAN HOSTES iş ilanı - LIDER SEYAHAT

İş İlanı Detayı


Şehirler arası seyahat eden yolcu otobüsümüze seyahat engeli bulunmayan çalışma tempomuza uyum sağlayabilecek Diksiyonu düzgün 18:35 yaş arası bayan hostesler alınacaktır
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon ŞEHIRLER ARASI YOLCU OTOBÜSÜNE BAYAN HOSTES
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
LIDER SEYAHAT


×

İş İlanına Başvur

ikon ŞEHIRLER ARASI YOLCU OTOBÜSÜNE BAYAN HOSTES iş ilanına başvurmak ve LIDER SEYAHAT firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

LIDER SEYAHAT  logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Hostes Mesleği

Hostes Ne İş Yapar?

Hostesler, havayolu şirketlerinde görev yapan ve uçuşlarda yolcuların güvenliğini sağlayan ekiptir. Hosteslerin görevleri arasında uçuş öncesinde ve sırasında yolcuları karşılamak, yolcuların bagajlarının yerleştirilmesine yardımcı olmak, uçuş güvenliği konusunda yolcuları bilgilendirmek, uçuş sırasında yiyecek ve içecek servisi yapmak, yolcuların konforunu sağlamak, acil durumlarda yolculara yardım etmek ve uçuş sonrasında yolcuların çıkış işlemlerinde yardımcı olmak bulunur. Hostesler, uçuşlarda yolcuların güvenliği ve rahatlığı için çalışırken, aynı zamanda havayolu şirketinin kurallarına ve standartlarına da uymak zorundadırlar. Ayrıca, hostesler, mesleklerinin gerektirdiği dil ve iletişim becerilerine de sahip olmalıdırlar.

Hostes Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Hosteslik mesleği, genellikle havayolu şirketleri tarafından sunulan eğitim programlarıyla yapılan bir meslektir. Bu programlar, havacılık ve seyahat endüstrisindeki hizmet kalitesi, emniyeti ve yönetimi ile ilgili temel bilgileri kapsamaktadır.

Hostes olmak isteyen adaylar, genellikle en az lise mezunu olmalıdır. Havayolu şirketlerinin sunduğu eğitim programlarına katılmak için genellikle 18 yaşından büyük olmak gerekir. Bazı şirketler belirli bir boy ve kilo standardına da sahip olmanızı gerektirebilir.

Hosteslik mesleği için gereken eğitim, genellikle birkaç hafta veya birkaç ay süren yoğun bir programdır. Eğitimlerde, havayolu endüstrisinde çalışanların müşteri hizmetleri, emniyet prosedürleri, yabancı dil, yiyecek ve içecek servisi ve acil durum prosedürleri gibi konularda eğitim almaktadırlar.

Hostesin İş İmkanları?

Hosteslerin iş imkanları havayolu şirketleri ile sınırlıdır. Havayolu şirketleri, hosteslerin uçuş emniyeti, müşteri hizmetleri ve konforlu seyahat için gerekli olan hizmetleri sağlamalarından sorumlu olurlar. Bunun dışında, bazı özel seyahat şirketleri de hostes istihdam edebilir. Hostesler genellikle part-time veya full-time çalışabilirler ve belirli uçuşlarda veya uçuş süreleri boyunca çalışabilirler. Hosteslerin iş imkanları, havayolu şirketlerinin yolcu taleplerine ve ekonomik koşullara bağlı olarak değişebilir.

Başvuru Sistemden
Başvur

×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. belongs to.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×