İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Sevkiyat Şoför

Gürer Edt San. Tic. Ltd. Şti.

Gıda / Dağıtım / Sevkiyat Görevlisi
İlan Tarihi :
27-08-2022 11:52:41
Şehir / İlçe :
Sektör :
Gıda
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek / 20 - 35

Sevkiyat Şoför iş ilanı - Gürer Edt San. Tic. Ltd. Şti.

İş İlanı Detayı


KARTAL SOĞANLIKTA FALİYET GÖSTEREN GIDA TOPTAN FİRMAMIZA EN AZ (B) SINIFI EHLİYETİ OLAN İSTANBUL İÇERİSİNDE BELİRLİ MÜŞTERİLERE ÜRÜN SEVKİYATINDA ÇALIŞACAK AKTİF ÇALIŞMA ŞARTLARINA AYAK UYDURA BİLECEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon Sevkiyat Şoför
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
Gürer Edt San. Tic. Ltd. Şti.


×

İş İlanına Başvur

ikon Sevkiyat Şoför iş ilanına başvurmak ve Gürer Edt San. Tic. Ltd. Şti. firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

Gürer Edt San. Tic. Ltd. Şti. logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Sevkiyat Görevlisi Mesleği

Sevkiyat Görevlisi Ne İş Yapar?

Sevkiyat görevlisi, bir ürünün nakliyesi sırasında gönderinin tedarikçi merkezden müşteriye ulaştırılmasını yöneten kişidir. Bu kişiler, sevkiyat planlamasından, malzeme ve ürünlerin hazırlanmasına, yükleme ve boşaltmaya, araçların yönetimine kadar her aşamada görev alabilirler.

Özellikle lojistik sektöründe sıkça ihtiyaç duyulan bir pozisyon olan sevkiyat görevlisi, depo, lojistik veya tedarik zinciri yönetimi gibi alanlarda da çalışabilir.

Genellikle sevkiyat görevlileri, nakliye yönetim sistemleri ve ofis yazılımları gibi çeşitli araçlar kullanarak görevlerini yerine getirirler. Bunun yanı sıra, müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilmek için iyi bir iletişim becerisi, sorun giderme ve organizasyon becerileri de önemlidir.

Sevkiyat Görevlisi Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Sevkiyat görevlisi olarak çalışmak için özel bir eğitim gerekli değildir. Ancak, lojistik ve tedarik zinciri yönetimi gibi konuları ele alan meslek okulu veya üniversite programları gibi ilgili eğitimler yararlı olabilir. Ayrıca, bazı işverenler depo veya lojistikte deneyimli adayları tercih edebilir.

Temel olarak, sevkiyat görevlileri işlerinde pratik ve organize olma yeteneklerine sahip olmalıdır. Ayrıca, sevkiyat yönetimi yazılımları, nakliye yöntemleri ve depolama teknikleri hakkında bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

Sevkiyat Görevlisi'nin İş İmkanları?

Sevkiyat görevlileri, genellikle lojistik şirketleri, üretim tesisleri, depolar ve dağıtım merkezleri gibi işletmelerde çalışabilirler. Bu işletmelerin nakliye, depolama, dağıtım ve tedarik zinciri yönetimi gibi birçok farklı işlevi vardır, bu nedenle sevkiyat görevlilerinin iş imkanları oldukça geniştir.

Ayrıca, e-ticaret şirketleri gibi online satış yapan işletmelerin de sevkiyat görevlilerine ihtiyaçları olabilir. Bu durumda, ürünlerin müşterilere doğru şekilde gönderilmesi için ürünleri doğru şekilde paketleyen, adreslere doğru bir şekilde etiketleyen ve kurye veya lojistik firmaları ile iletişim kuran sevkiyat görevlileri çalıştırılır.

Sevkiyat görevlilerinin iş imkanları, sektörlerin ve işletmelerin büyüklüğüne, işletmelerin tedarik zinciri yönetimi yapısına, ülke ve bölge ekonomik koşullarına göre değişebilir.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×