İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×
İlan Tarihi :
14-12-2022 13:04:54
Şehir / İlçe :
Sektör :
İmalat
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek / 18 - 55

Toz Boya Ustası iş ilanı - Gülersan Yağlama Cihazları San. ve Tic. Ltd. Şti.

İş İlanı Detayı


İstanbul Ümraniye fabrikamızda elektrostatik toz boya tesisimizde çalışmak üzere Toz boya ustası alınacaktır.
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon Toz Boya Ustası
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
Gülersan Yağlama Cihazları San. ve Tic. Ltd. Şti.


×

İş İlanına Başvur

ikon Toz Boya Ustası iş ilanına başvurmak ve Gülersan Yağlama Cihazları San. ve Tic. Ltd. Şti. firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

Gülersan Yağlama Cihazları San. ve Tic.  Ltd. Şti. logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Boyacı Mesleği

Boyacı Ne İş Yapar?

Bir boyacı, genellikle bir yapı ya da binanın içinde veya dışında boya işlemlerini gerçekleştiren bir işçidir. Boyacılar, çeşitli yüzeyleri örtmek, hazırlamak ve boyamak için çeşitli malzemeler kullanırlar. Boya fırçası, rulo, sprey tabancası ve boya püskürtme cihazları gibi araçlar kullanarak duvar, tavan, kapı, pencere, çit, çatı ve diğer yapı elemanlarını boyayabilirler. Ayrıca, eski boya veya kaplama malzemelerini kazıyabilir ve yenileri için yüzeyleri hazırlayabilirler.

Boyacı Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Boyacı olarak çalışmak için resmi bir eğitim şartı bulunmamaktadır. Ancak mesleki eğitim kurslarına katılarak, boyama teknikleri, malzeme kullanımı, renk uyumu, güvenlik ve sağlık gibi konularda bilgi sahibi olmak mümkündür. Bu kurslar genellikle mesleki eğitim veren okullar, meslek liseleri, meslek odaları ve belediyeler tarafından düzenlenmektedir. Ayrıca, işverenler de işe alım sürecinde adayların tecrübelerini ve mesleki yeterliliklerini göz önünde bulundurarak karar vermektedirler.

Boyacı'nın İş İmkanları?

Boyacılar, inşaat sektörü ve dekorasyon işleri için boya ve kaplama işlemleri yapan kişilerdir. Boyacı olmak için herhangi bir eğitim şartı bulunmamakla birlikte, mesleki eğitim kurslarına katılarak mesleki becerilerini geliştirebilirler.

Boyacılar, inşaat firmaları, boya ve kaplama şirketleri, dekorasyon firmaları, mobilya fabrikaları, gemi yapım şirketleri, oto tamir atölyeleri, kamu kurumları ve belediyeler gibi yerlerde iş bulabilirler. Ayrıca, kendi işlerini açarak serbest çalışabilirler.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×