İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Vasıfsız Personel

EFOR YÖNETİM HİZMETLERİ

İmalat / İmalat / Üretim İşçisi
İlan Tarihi :
28-09-2022 10:03:26
Şehir / İlçe :
Sektör :
İmalat
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek / 20 - 35

Vasıfsız Personel iş ilanı - EFOR YÖNETİM HİZMETLERİ

İş İlanı Detayı


ÜRETİM - İMALAT BÖLÜMLERİNDE

İstanbul Hadımköy ve Silivri de bulunan fabrikalarımızda,
Askerliğini yapmış, sağlık problemi olmayan,
ARNAVUTKÖY - ŞAHİNTEPE - ISPARTAKULE - ALTINŞEHİR - VADİTEPE - BOĞAZKÖY- BAHÇEKENT - ESENYURT - HADIMKÖY - SEFAKÖY E5 - AVCILAR - SİLİVRİ bölgelerinde ikamet eden personeller aranmaktadır.

MAAŞ + SGK + YEMEK + SERVİS + MESAİ ÜCRETİ + İKRAMİYE İRTİBAT NUMARASI CEYDA HANIM 0554 192 21 46
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon Vasıfsız Personel
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
EFOR YÖNETİM HİZMETLERİ


×

İş İlanına Başvur

ikon Vasıfsız Personel iş ilanına başvurmak ve EFOR YÖNETİM HİZMETLERİ firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

EFOR YÖNETİM HİZMETLERİ logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Üretim İşçisi Mesleği

Üretim İşçisi Ne İş Yapar ?

Üretim işçisi, bir üretim tesisinde bulunan makinaların ve ekipmanların çalışmasını yöneten, üretim sürecinde gerekli işlemleri yerine getiren ve ürünlerin kalitesini kontrol eden bir iş pozisyonudur. Üretim işçisi, ürünlerin üretilmesi, emniyetli ve verimli bir şekilde montajı, test edilmesi ve paketlenmesi gibi işlemleri yapar. Aynı zamanda, makinaların bakımını ve onarımını yapabilir ve üretim sürecindeki sorunları çözmek için müdahil olabilir. Üretim işçisi, bir üretim tesisinin verimli bir şekilde çalışmasını ve üretilen ürünlerin kalitesini sürekli olarak sürdürebilmek için önemli bir rol oynar.

Üretim İşçisi Olmak İçin Hangi Eğitimleri Almalı ?

Üretim İşcisisin eğitim alanı yoktur, Fakat meslek liseleri ve meslek yüksek okulu mezunları tercih edilir.

Üretim İşçisi İş İmkanları ?

Üretim işçisi pozisyonu, pek çok sektörde bulunan bir iş pozisyonudur ve geniş bir iş alanı sunar. Üretim işçileri, elektronik, otomotiv, beyaz eşya, gıda, tekstil, farmasötik ve enerji gibi farklı sektörlerde çalışabilir.

Üretim işçisi pozisyonu aynı zamanda farklı ülkelerde de mevcuttur ve uluslararası iş imkanları sunabilir. Üretim tesislerinin yerleştiği bölgelerde bulunan işverenler, üretim işçilerine iş imkanı sunabilir.

Üretim işçileri, aynı zamanda üretim tesisinde ilerlemeleri ve daha fazla sorumluluk almaları halinde, üst düzey pozisyonlara yükselebilirler. Bunlar arasında üretim süpervizörü, üretim müdürü ve üretim yöneticisi gibi pozisyonlar bulunabilir.

Özet olarak, üretim işçisi pozisyonu geniş bir iş alanı sunar ve pek çok sektörde ve ülkede bulunan iş imkanları sunar. Üretim tesisinde ilerlemeleri halinde üretim işçileri, daha fazla sorumluluk ve yüksek düzey pozisyonlar elde edebilir.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×