İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×
Pizza Time Demetevler Şube

PAKET SERVIS PERSONELLERI ALINACAKTIR.

Pizza Time Demetevler Şube

Gıda / Müşteri Hiz / Kurye
İlan Tarihi :
02-01-2020 12:08:10
Şehir / İlçe :
Sektör :
Gıda
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek veya Kadın / 18 - 45

PAKET SERVIS PERSONELLERI ALINACAKTIR. iş ilanı - Pizza Time Demetevler Şube

İş İlanı Detayı


Kendi motoru ile çalışacak paket servis personelleri aranmaktadır.
Çalışma şartları;
+1650 TL Maaş
+SSK
+Yemek
+Km ücreti
+Performans Primi
+Cirodan Pay
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon PAKET SERVIS PERSONELLERI ALINACAKTIR.
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
Pizza Time Demetevler Şube


×

İş İlanına Başvur

ikon PAKET SERVIS PERSONELLERI ALINACAKTIR. iş ilanına başvurmak ve Pizza Time Demetevler Şube firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

Pizza Time Demetevler Şube

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Kurye Mesleği

Kurye Ne İş Yapar?

Kurye, belirli bir bölge içindeki posta, paket veya diğer eşyaları hızlı ve güvenli bir şekilde taşıyan bir meslek dalıdır. Kuryeler, genellikle özel bir motorlu araç, bisiklet veya yaya olarak hareket ederler ve gönderileri hızlı bir şekilde teslim etmek için zaman yönetimi becerileriyle donatılmış olmalıdırlar.

Kuryelerin görevleri arasında posta ve paketlerin alınması, doğru adrese teslim edilmesi ve teslim edildiğine dair imza alınması bulunur. Ayrıca, müşterilerle doğru bir şekilde iletişim kurmak, teslimatlar için uygun yöntemleri belirlemek ve zaman yönetimi becerilerini kullanarak teslimatları zamanında yapmak da kuryelerin işlerinin bir parçasıdır.

Kurye Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Kurye mesleği için özel bir eğitim gerektirilmez. Genellikle sürücü ehliyeti, iyi bir trafik kuralları bilgisi, iyi bir şehir planlama ve navigasyon becerisi ile iletişim ve müşteri hizmeti becerilerine sahip olmak yeterlidir. Ancak, bazı kurye şirketleri özel eğitim programları veya yüksek performanslı motorlu araçlar kullanımı konusunda eğitimler sunabilirler.

Kurye İş İmkanları?

Kuryelerin iş imkanları oldukça yaygın ve geniştir. Kuryeler genellikle kurye hizmeti veren şirketler, kargo şirketleri, restoranlar, marketler, ilaç şirketleri, hukuk firmaları, bankalar ve diğer birçok şirket tarafından işe alınabilirler.

Ayrıca, kurye olarak serbest çalışma fırsatları da mevcuttur. Özellikle online alışverişin artmasıyla birlikte, e-ticaret siteleri veya bireysel satıcılar gibi çeşitli işletmeler, sipariş teslimatı için kuryeleri tercih etmektedirler. Bunun yanı sıra, geleneksel posta hizmetlerinde de kurye personeli görev almaktadır.

Başvuru Sistemden
Başvur

×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×