İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

KEPÇE OPERATÖRÜ

ANTALYA İNŞAAT

İnşaat / Haber / Kepçe Operatörü
İlan Tarihi :
07-08-2022 11:08:28
Şehir / İlçe :
Sektör :
İnşaat
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek / 30 - 64

KEPÇE OPERATÖRÜ iş ilanı - ANTALYA İNŞAAT

İş İlanı Detayı


JCB, PALETLİ EKSKATÖR , LASTİKLİ KEPÇE KULLANABİLEN DENEYİMLİ ANTALYA DA İKAMET EDEN OPERATÖR ARANIYOR ANTALYADA İKAMET ETMEYENLER ARAMASIN LÜTFEN ! ŞANTİYEMİZ YOKTUR
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon KEPÇE OPERATÖRÜ
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
ANTALYA İNŞAAT


×

İş İlanına Başvur

ikon KEPÇE OPERATÖRÜ iş ilanına başvurmak ve ANTALYA İNŞAAT firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

ANTALYA İNŞAAT logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Kepçe Operatörü Mesleği

Kepçe Operatörü Ne İş Yapar?

Kepçe operatörleri, inşaat ve madencilik gibi sektörlerde kullanılan ağır makinelerden biri olan kepçeleri kullanarak toprak, kaya, çakıl ve benzeri malzemeleri yükleyip taşırlar. Genellikle kepçeleri kullanarak kazı, dolgu, taşıma, yükleme ve boşaltma işlemlerini gerçekleştirirler. Kepçe operatörleri, güvenliği sağlamak, makinelerin bakım ve onarımını yapmak, malzemelerin yüklenmesi, taşınması ve boşaltılması sırasında koordinasyonu sağlamak gibi görevler de üstlenirler.

Kepçe operatörleri, çalıştıkları sektöre göre farklı görevler üstlenebilirler. Örneğin, inşaat sektöründe çalışan kepçe operatörleri, inşaat sahasında malzemelerin taşınması, kazı ve dolgu işlemlerinin yapılması gibi görevleri üstlenebilirler. Madencilik sektöründe çalışan kepçe operatörleri ise, madenlerdeki işlemler için kullanılan makinelere hakim olurlar ve kaya ve maden çıkarma işlemlerini gerçekleştirirler.

Kepçe operatörü olmak için mesleki eğitim programları, sertifika veya kurslara katılmak gereklidir. Ayrıca, kepçe operatörleri yasal düzenlemelerle belirlenen kriterleri sağlamalıdır. Örneğin, Türkiye'de kepçe operatörleri, "Kepçe Operatörlüğü Belgesi"ne sahip olmak zorundadır.

Kepçe operatörleri, inşaat, madencilik, liman ve benzeri sektörlerde iş bulabilirler. Ayrıca, özel şirketlerde veya kamu kurumlarında da çalışma imkanları bulunmaktadır.

Kepçe Operatörü Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Kepçe operatörleri, genellikle inşaat, madencilik ve tarım sektörlerinde çalışırlar. Kepçe operatörü olmak için öncelikle mesleki eğitim almaları gerekmektedir. İlgili mesleki eğitim programlarına başvurarak bu eğitimleri alabilirler. Bunun yanı sıra, sürücü belgesi, iş güvenliği eğitimleri ve makine bakımı konusunda da bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

Eğitim süresi, eğitimin yapıldığı kurum ve programın niteliğine göre değişebilir. Eğitimler genellikle birkaç hafta ile birkaç ay arasında değişmektedir.

Ayrıca, kepçe operatörleri, işe alım sürecinde sertifikalı olduklarını kanıtlayacak belgeler ve deneyimleriyle özgeçmişlerini güçlendirebilirler.

Kepçe Operatörü'nün İş İmkanları?

Kepçe operatörleri, inşaat şantiyelerinde, maden ocaklarında, limanlarda ve diğer işletmelerde kullanılan kepçe, greyder, vinç, yükleyici gibi ağır iş makinelerini kullanarak işleri kolaylaştırırlar. Bu nedenle, inşaat, madencilik, liman işletmeciliği ve endüstriyel üretim gibi sektörlerde iş imkanları vardır.

Ayrıca, belediye işletmelerinde, kamu kurumlarında, havaalanlarında, lojistik şirketlerinde ve özel şirketlerde de kepçe operatörleri çalışabilirler. İşletmelerin büyüklüğüne ve sektörüne göre kepçe operatörlerine olan ihtiyaç değişebilir.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×