İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Map2heal Bilişim Tek. ve Yazılım AŞ firması bilgilendirme sayfası

Bilgisayar - BT - Internet

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

Map2heal Bilişim Tek. ve Yazılım AŞ Firması Hakkında Kısa Bilgi

Map2heal Bilişim Teknolojileri ve Yazılım A.Ş. Hacettepe Üniversitesi Teknokent Alanında konumlanmıştır. Hacettepe Teknokent'i özel kılan etmenlerin başında, dünyada sayılı üniversiteler arasında yer alan, ülkemizin en eski ve en prestijli üniversitelerinden biri olan Hacettepe Üniversitesi ortaklığıyla kurulmuş olmasıdır. Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Hacettepe Teknokent), Hacettepe Üniversitesi Yönetim Kurulu Kararına istinaden Sanayi ve Ticaret Bakanlığı?na yapılan müracaat üzerine 10 Ocak 2003 tarih ve 24989 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 11.12.2002 tarih ve 2002/4695 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile Teknoloji Geliştirme Bölgesi ilan edilmiştir. Bu kararla Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsünde mülkiyetinin tamamı Hacettepe Üniversitesine ait alanlarda Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Hacettepe Teknokent) ilan edilmiştir.

Dakik Uzaktan Hasta Takip Sistemleri
2005 tarihinden itibaren Tele Tıp hizmeti ve Yazılımları üzerine faaliyetlerini yürüten firmamız 2014 tarihinden itibaren Hacettepe Teknokent Beytepe / Ankara yerleşkesinde Map2heal Bilişim Teknolojileri ve Yazılım LTD ŞTİ adı altında ARGE faaliyetlerine başlamış, 2019 yılında çok ortaklı Anonim Şirketine dönüşmüştür.

Doktor ve hasta arasındaki iletişim sürecini teknolojik olarak geliştirmeyi hedefleyen firmamız online ortamda Medikal Dosya (DICOM) görüntüleme, Tele Tıp, Doktor-Hasta İletişim Platformları ve Sağlık Turizmi geliştirme alanında attığı yenilikçi ARGE projeleri ile sektörünün en inovatif firmalarından biri olmuştur. Bu alanda yurt içi ve yurt dışında edinilen tecrübeler sayesinde Uzaktan Hasta Takip ve Telemetri alanında ARGE faaliyetlerini yoğunlaştıran firmamız, özellikle TOBB ETÜ Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisinde gerçekleştirdiği Pilot Projeler kapsamında, post-op hastalar üzerinde kendi ürün ve hizmet grubunu Dakik© markası altında geliştirmeyi başarmıştır.

Dakik© ürün ve hizmetleri sayesinde kablosuz kişisel test cihazları ile (Bakınız : Dakik© Health Monitor, Dakik© Holter Sistem, Sürekli Şeker Ölçüm Cihazı Glunovo Dakik) nabız, tansiyon, telemetrik EKG, Holter, O2 Saturasyon, Ateş ve Kan Şekeri gibi ölçümler otomatik olarak yapılabilmektedir. Söz konusu ölçüm ve ilaç alım süreçleri eş zamanlı olarak hasta ve doktor arasında paylaşılmakta ve geçmiş grafikler görüntülenebilmektedir. Telemetri alanında ise hastanın vital verileri gerçek zamanlı olarak serverda işlenmekte ve belirlenen koşullara göre doktor veya hastaya alarm verilebilmektedir. Tüm bunların yanında Dünya'nın en küçük Holter Cihazı geliştirilerek, kalpten gelen EKG sinyallerinin yanı sıra, Heart Rate Variability, yani kalp atım değişkenliği üzerinden bilimsel çalışmalar nezdinde ortaya çıkarılan yazılım sayesinde kişilerin Yaşam Enerjilerini, biyolojik yaşını, stres potansiyelini, konsantrasyon, hücre yenilenmesi vb birçok sağlıklı yaşam verisini ortaya çıkaran sistem geliştirilmiştir. Yaşam Enerjisi Analizi (Dijital Check-Up) ismi verilen sistemde 24 saatlik holter EKG cihazından alınan sinyallerin (RR Interval) analizi sonucu ortaya çıkan ve ne kadar sağlıklıyız sorusuna cevap verebilen tıbbi sonuçlara ulaşılmıştır.

Özellikle cihaz üretimi ve verilerin algoritmik işlemi ile ilgili süreçlerde Çin, Almanya, Avusturya, Hollanda gibi birçok ülkedeki firma ve bilim insanları ile işbirlikleri geliştirilmiştir. Elde edilen sağlık verilerinin GDPR standartlarına uygun olarak saklanması ve ?end to end encryption? ile alışverişinin yapılması sağlanmıştır. 3.şahıs firma ve kişiler ile paylaşılan veriler anonim hale getirilmiştir. TÜBİTAK ve Uluslararası projelerin hayata geçirilmesi, Ar-Ge çalışmalarının başarılı bir şekilde tamamlanmasından sonra Tele Tıp, IoT, Tıbbi Yazılım, Sağlık Bilişimi alanlarında ciddi bir yere gelen firma artık "Bilişim İhracatı" yapabilen ender firmalar arasında yer almaktadır.

Kurulduğu günden bu yana yalnızca sağlık sistemleri üzerine hizmet veren firmamızın misyonu ve oluşturduğu tüm gelir modelleri hasta ile sağlık profesyonelleri arasındaki iletişimi güçlendirmek ve bu sektörü desteklemek üzerine olmuştur. Tüm bu proje ve çalışmalarımız bilimsel yöntemler kullanılarak yürütülmüş, tıbbi danışmanlar ve etik kurullar tarafından değerlendirilmiştir. Gerekli düzenlemeler bu kişi ve kurumların geri bildirimleri baz alınarak gerçekleştirilmiştir.

Daha berrak ve sağlıklı olması için hizmet verdiğimiz bu sektörde sizleri ve sevdiklerinizi daha mutlu ve huzurlu bir dünyanın parçası olmaya davet ediyoruz.



×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×