İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×
MHS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

ÖZEL GÜVENLİK BÖLGE MÜDÜRÜ

MHS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Savunma - Güvenlik / Güvenlik / Bölge Müdürü
İlan Tarihi :
17-12-2019 11:47:51
Şehir / İlçe :
Sektör :
Savunma - Güvenlik
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek / 30 - 60

ÖZEL GÜVENLİK BÖLGE MÜDÜRÜ iş ilanı - MHS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

İş İlanı Detayı


BÖLGE MÜDÜRÜ MEVCUT PROJELERİN HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALARIN PLANLANMASI VE UYGULANMASI AYRICA SAĞLAM MÜŞTERİ PÖRTFÖYÜYLE DESTEK SAĞLAYABİLECEK ,ÖZEL GÜVENLİK VE BENZERİ SEKTÖRLERDE BÖLGE ,PROJE ,OPERASYON ,KALABALIK EKİP VE TERCİHEN KURUMSAL ŞİRKET YÖNETİMİ TECRÜBESİ OLAN ,SÖZLÜ ,YAZILI İFADE VE TEMSİL YÖNÜ GÜÇLÜ GENEL MERKEZE BAĞLI ÇALIŞICAK DENEYİMLİ BÖLGE SORUMLULARI / MÜDÜRLERİ ARANMAKTADIR.
ARANILAN NİTELİKLER:
* TERCİHEN ÖZEL KİMLİK KARTI OLAN
* 30-60 YAŞ ARALIĞINDA
* İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ , PAZARLAMA SATIŞ YÖNÜ GELİŞMİŞ
* KENDİNE GÜVENEN TERCİHEN KENDİ PORTFÖYÜ OLUŞMUŞ
* İŞ BİTİRİCİ ÖZELLEDİĞİNE SAHİP , PRİM/KOMİSYON USULÜ ÇALIŞMA SİSTEMİNE HAKİM
* BAY
*HIZLI AKSİYON ALABİLEN KISA VADEDE DÖNÜŞ KAZANDIRIP PRİM USULÜ CALISIP KENDI MAASINI KENDI BELIRLEMEK İSTEYENLER.

İSTANBUL GÜVENLİK BÖLGE MÜDÜRLERİ ARAMAKTAYIZ.

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon ÖZEL GÜVENLİK BÖLGE MÜDÜRÜ
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
MHS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ


×

İş İlanına Başvur

ikon ÖZEL GÜVENLİK BÖLGE MÜDÜRÜ iş ilanına başvurmak ve MHS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

MHS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Bölge Müdürü Mesleği

Bölge Müdürü Ne İş Yapar?

Bölge Müdürü, bir şirket veya kuruluşun belirli bir bölgesindeki faaliyetlerin planlanması, yönetimi ve koordinasyonundan sorumlu olan üst düzey bir yöneticidir. Genellikle bir şirketin bölgesel stratejilerinin belirlenmesinde önemli bir rol oynarlar ve bir bölgedeki işletmelerin ve departmanların hedeflerine ulaşması için gerekli kaynakları sağlarlar.

Bölge Müdürü'nün işleri arasında bölgesel satış hedeflerinin belirlenmesi ve bu hedeflere ulaşmak için planlama, bölgesel bütçelerin yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, personel yönetimi, ürün yönetimi, stok yönetimi ve raporlama gibi konular yer alabilir.

Bölge Müdürü genellikle belli bir eğitim programı yoktur, ancak birçok şirket genellikle üniversite derecesi ve önemli bir deneyim gerektirir. Ayrıca, sektörlerinde öncü olan becerilere sahip olmaları gerekmektedir.

Bölge Müdürü pozisyonları, özellikle büyük şirketlerde, genellikle yüksek bir ücret ve ilerleme potansiyeline sahiptir. Ancak, yüksek seviyede sorumlulukları nedeniyle, zaman zaman baskı altında çalışma gerektirebilirler.

Bölge Müdürü Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Bölge müdürü pozisyonu genellikle işletme, yönetim veya ilgili bir alanda lisans veya yüksek lisans derecesi sahibi kişiler tarafından üstlenilir. Bununla birlikte, sektöre bağlı olarak bazı şirketler, adayların sadece bir lisans derecesine sahip olmalarını gerektirebilirken, diğerleri yüksek lisans veya MBA gibi ileri dereceleri de tercih edebilir.

Bölge müdürü pozisyonu, sektöre ve şirkete göre farklılık gösterir, ancak genellikle yönetim, satış, pazarlama, finans veya operasyonel alanlarda en az 5-10 yıl tecrübeye sahip olmayı gerektirir. İyi liderlik, yönetim ve iletişim becerileri, problem çözme ve analitik düşünme yetenekleri, stratejik planlama ve bütçe yönetimi becerileri de önemlidir.

Bölge müdürü olmak için ayrıca sektördeki gelişmeleri takip etmek, müşteri ihtiyaçlarını anlamak ve yönetim becerilerini geliştirmek için düzenli olarak eğitim almak da önemlidir.

Bölge Müdürü'nün İş İmkanları?

Bölge Müdürü, genellikle büyük ölçekli bir şirketin bölgesel faaliyetlerinden sorumlu bir yöneticidir. İş imkanları sektöre, şirket büyüklüğüne ve bölgenin konumuna göre değişebilir.

Özellikle büyük şirketlerin bölge müdürleri, genellikle yönetici pozisyonlarına yükselebilecekleri bir kariyer yolu sunarlar. Bölge müdürleri, özellikle perakende, gıda ve hizmet sektörlerinde sıkça aranır. Bölgesel yönetim becerileri, stratejik planlama, bütçe yönetimi ve takım yönetimi konusunda tecrübe sahibi olan adaylar, bu pozisyonlara daha kolay başvurabilirler.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×