İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

ELEKTRONİK ATÖLYEMİZE ELEMAN

Dijital Muhendislik Hizmetleri

Elektrik ve Elektronik / Elektrik - Elektronik / Elektrik-Elektronik Teknisyeni
20-02-2020 10:51:46
Elektrik ve Elektronik
Tam Zamanlı(Full Time)
Erkek veya Kadın / 18 - 35

ELEKTRONİK ATÖLYEMİZE ELEMAN iş ilanı - Dijital Muhendislik Hizmetleri

İş İlanı Detayı

ELEMANLAR İÇİN ARANAN NİTELİKLER

Elektronik atölyemizde çalışacak Lehim yapabilen veya matkap kullanabilen bay-bayan elemanlar alınacaktır. Tecrübeli ve Tecrübesiz
-18-35 yaşları arasında Elektrik ve Elektronik ile ilgili işlerde çalışmış olması tercih sebebidir.
-Tercihen sigara kullanmayan

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ELEKTRONİK ATÖLYEMİZE ELEMAN
İş ilanı için bildirimde bulunmaktasınız.

Dijital Muhendislik Hizmetleri


×

İş İlanına Başvur

ELEKTRONİK ATÖLYEMİZE ELEMAN iş ilanına başvurmak ve Dijital Muhendislik Hizmetleri firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.



veya

İletişim


**********
**********
**********
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Elektrik-Elektronik Teknisyeni Mesleği

Elektrik-Elektronik Teknisyeni Ne İş Yapar?

Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, elektrik ve elektronik sistemlerin bakım, onarım ve montaj işlemlerini gerçekleştirirler. Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, genellikle Elektrik Mühendisleri veya Elektrik-Elektronik Mühendisleri tarafından tasarlanan sistemleri uygularlar. Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, elektrik panolarını, kontrol sistemlerini, motorları, jeneratörleri ve diğer elektrikli cihazları kurar, test eder, onarır ve bakımını yaparlar.

Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, birçok sektörde çalışabilirler. Bunlar arasında enerji, otomasyon, telekomünikasyon, savunma sanayi, havacılık ve uzay endüstrisi, elektronik ve bilgisayar üreticisi firmalar, hastaneler, havaalanları, kamu binaları ve üretim tesisleri gibi alanlar yer alabilir. Elektrik-Elektronik Teknisyenleri ayrıca, Elektrik Mühendisleri veya Elektrik-Elektronik Mühendisleri ile birlikte çalışarak, projelerin uygulanmasında da görev alabilirler.

Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, genellikle teknik okullar veya meslek yüksekokullarından mezun olurlar. Eğitimleri sırasında, elektronik, elektrik ve mekanik sistemler, devreler, kontrol sistemleri ve diğer ilgili konularda teorik ve pratik eğitimler alırlar. Ayrıca, Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, iş hayatlarında da sürekli olarak güncel teknolojik gelişmeleri takip ederek kendilerini yenilemek zorundadırlar.

Elektrik-Elektronik Teknisyeni Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Elektrik-Elektronik Teknisyeni olmak için genellikle teknik okullar veya meslek yüksekokullarında verilen Elektrik-Elektronik Teknolojisi programlarını tamamlamak gerekmektedir. Bu programlar, genellikle 2 yıllık bir süreçte tamamlanır.

Elektrik-Elektronik Teknisyeni olmak isteyen öğrenciler, eğitimleri sırasında elektronik, elektrik ve mekanik sistemler, devreler, kontrol sistemleri ve diğer ilgili konular hakkında teorik ve pratik eğitimler alırlar. Programlar, ayrıca, matematik, fizik, bilgisayar bilimi ve iletişim gibi diğer disiplinlerin de öğrenilmesini içerebilir.

Eğitim sırasında, öğrenciler ayrıca, staj veya işyeri eğitimi gibi pratik deneyimler kazanabilirler. Bu, öğrencilere gerçek iş hayatındaki uygulamaları öğrenme fırsatı sağlayarak, mezun olduktan sonra daha hazır ve tecrübeli bir şekilde iş hayatına atılmalarını sağlayabilir.

Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, eğitimlerinin yanı sıra, iş hayatlarında da sürekli olarak güncel teknolojik gelişmeleri takip ederek kendilerini yenilemek zorundadırlar. Bu nedenle, sektördeki gelişmeleri takip etmek için düzenli olarak mesleki eğitimler almak önemlidir.

Elektrik-Elektronik Teknisyeni'nin İş İmkanları?

Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, enerji, telekomünikasyon, üretim, otomasyon ve ulaşım gibi birçok sektörde iş imkanlarına sahiptirler. Bununla birlikte, bu sektörlerin yanı sıra, tıp cihazları, güvenlik sistemleri, havacılık ve savunma sanayi gibi diğer sektörlerde de çalışabilirler.

Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, iş hayatında, elektrik ve elektronik sistemlerin kurulumu, bakımı, onarımı ve test edilmesi gibi görevlerde çalışırlar. Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, teknik çizimler, şemalar ve talimatlar kullanarak çeşitli cihazların montajını yapabilirler. Ayrıca, teknik arızaları teşhis ederek gerekli onarımları yapabilirler.

Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, işyerlerinde genellikle elektrik, elektronik, otomasyon, enerji veya üretim bölümlerinde çalışırlar. Bazı Elektrik-Elektronik Teknisyenleri ise, elektrik mühendisleri ve elektronik mühendisleri gibi profesyonellerin yanında çalışarak, projelerin uygulanması ve tamamlanması için yardımcı olurlar.

Elektrik-Elektronik Teknisyenleri, çalıştıkları sektöre göre farklı işlerde görev alabilirler. Örneğin, enerji sektöründe, elektrik şebekeleri, transformatörler, jeneratörler ve diğer enerji ekipmanlarının bakımını yapabilirler. Otomasyon sektöründe, otomasyon sistemlerinin kurulumu ve bakımını yapabilirler. Telekomünikasyon sektöründe ise, telefon hatları, veri hatları ve internet sistemleri gibi iletişim sistemlerinin kurulumu ve bakımını yapabilirler.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×