İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

KASAP

Makro Market A.Ş

Mağazacılık - Perakendecilik / Mağaza İçi / Kasap
İlan Tarihi :
09-08-2022 13:13:18
Şehir / İlçe :
Sektör :
Mağazacılık - Perakendecilik
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek veya Kadın / 23 - 43

KASAP iş ilanı - Makro Market A.Ş

İş İlanı Detayı



Kağıthane Bölgesindeki mağazamız için Kasap reyonlarında görevlendirilmek üzere;
KASAP REYON SORUMLUSU arıyoruz.

Alanında en az 2-5 yıl tecrübeli,
En az ilkokul mezunu,
Müşteri odaklı,
Takım çalışmasına yatkın,
İletişim becerileri gelişmiş,
Askerliğini tamamlamış veya 2 yıl tecilli,
Tercihen Kağıthane Şişli bölgesinde ikamet eden.

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon KASAP
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
Makro Market A.Ş


×

İş İlanına Başvur

ikon KASAP iş ilanına başvurmak ve Makro Market A.Ş firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Kasap Mesleği

Kasap Ne İş Yapar?

Kasaplar, hayvanların etlerini keserek, hazırlayarak ve müşterilere satışını gerçekleştiren meslek grubudur. Kasaplar genellikle et, tavuk, balık, hindi vb. hayvanların kesim işlemlerini yaparlar. Ayrıca, etlerin temizlenmesi, parçalanması, hazırlanması, işlenmesi ve porsiyonlanması gibi işlemleri de gerçekleştirirler.

Kasaplar, müşterilerin isteği doğrultusunda etleri doğrayarak veya özel şekillerde keserek sunabilirler. Ayrıca, bazı kasaplar özel soslar, baharatlar ve diğer malzemeler kullanarak etlerin tadını iyileştirebilirler. Kasaplar, hijyenik bir çalışma ortamında, bıçaklar, testereler ve diğer kesme aletleri gibi araçları kullanarak çalışırlar.

Kasaplar ayrıca, hayvanların etlerinin doğru bir şekilde kesilmesi ve hazırlanması için tüm güvenlik prosedürlerine uygun olarak çalışırlar. Bunlar arasında iş güvenliği, gıda güvenliği ve hijyen standartları gibi konular yer alabilir.

Kasap Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Kasaplık mesleği, genellikle formel eğitim gerektirmez. Ancak, bu mesleği icra edenlerin belirli bir eğitim ve deneyime sahip olmaları gereklidir. Genellikle, kasaplar gerekli becerileri ve bilgileri kazanmak için işyerlerinde staj yaparlar.

Bununla birlikte, kasaplık mesleğini daha profesyonel bir şekilde icra etmek isteyenler, mesleki eğitim kurslarına katılabilirler. Mesleki eğitim kursları, kasaplık becerilerini öğretir ve kasaplık işlemlerini gerçekleştirmek için gerekli araçları kullanma konusunda eğitim verir. Bu kurslara genellikle meslek liselerinde veya meslek okullarında katılabilirsiniz.

Ayrıca, gıda güvenliği, hijyen ve iş sağlığı ve güvenliği konularında da eğitim almak, kasaplık mesleği için önemlidir. Kasaplık mesleğine giriş yapmak için bölgenizdeki ilgili işletmelere başvurabilirsiniz.

Kasap'ın İş İmkanları?

Kasaplar, genellikle kasap dükkanlarında, süpermarketlerde, marketlerde, et ürünleri işleme tesislerinde veya restoranlarda çalışabilirler. Ayrıca, kendi kasap dükkanlarını açarak veya catering hizmeti sunarak iş kurabilirler.

Kasaplık mesleği, insanların temel bir ihtiyacını karşıladığı için istihdam olanakları genellikle sabit kalır. Ancak, kasapların iş imkanları, nüfusun yoğun olduğu bölgelerde daha yüksek olabilir. Kasaplar, işletmelerde müşteri hizmetleri, stok yönetimi, ürün satın alma, etiketleme, ambalajlama ve hijyenik çalışma alanları oluşturma konularında uzmanlaşarak kariyerlerini ilerletebilirler.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×