İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

ŞARKÜTERİST / ŞARKÜTERİ REYON SORUMLUSU

Makro Market A.Ş

Gıda / Market / Şarküterist
10-08-2022 11:59:54
Gıda
Tam Zamanlı(Full Time)
Erkek veya Kadın / 18 - 45

ŞARKÜTERİST / ŞARKÜTERİ REYON SORUMLUSU iş ilanı - Makro Market A.Ş

İş İlanı Detayı

Kağıthane ve Yeşilpınar bölgesinde yer alan Mağazalarımız için Şarküteri reyonlarında görevlendirilmek üzere; ŞARKÜTERİST ve ŞARKÜTERİ REYON SORUMLULARI arıyoruz.

Alanında 2-5 yıl tecrübeli,
En az ilkokul mezunu
Müşteri Odaklı
Takım Çalışmasına Yatkın
İletişim becerileri gelişmiş,
Askerliğini tamamlamış veya 2 yıl tecilli
Kağıthane Bölgesi civarında ikamet eden

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ŞARKÜTERİST / ŞARKÜTERİ REYON SORUMLUSU
İş ilanı için bildirimde bulunmaktasınız.

Makro Market A.Ş


×

İş İlanına Başvur

ŞARKÜTERİST / ŞARKÜTERİ REYON SORUMLUSU iş ilanına başvurmak ve Makro Market A.Ş firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.



veya

İletişim


**********
**********
**********
**********


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Şarküterist Mesleği

Şarküterist Ne İş Yapar?

Şarküterist, hazır gıda ürünleri, et, peynir, zeytin, turşu, reçel, konserve gibi çeşitli gıda ürünlerinin hazırlanması ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir meslek grubudur. Şarküteristler aynı zamanda müşterilerine gıda ürünleri konusunda önerilerde bulunur, siparişleri alır, ürünleri düzenler ve depolar. Ayrıca müşteri taleplerine göre siparişleri hazırlayarak sunarlar.

Şarküteristler, gıda güvenliği ve hijyen kurallarına uygun olarak çalışırlar. Ayrıca ürünlerin taze ve kaliteli olmasını sağlamak için depolama, paketleme, hazırlama ve sunum teknikleri hakkında bilgi sahibi olurlar. İşlerini düzenlemek için mutfak aletleri, dilimleme makineleri, fırınlar ve diğer ekipmanları kullanırlar.

Şarküteristler, gıda ürünleri satışı konusunda uzman oldukları için perakende gıda mağazaları, süpermarketler, şarküteri mağazaları, restoranlar, oteller ve diğer gıda işletmelerinde çalışabilirler.

Şarküterist Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Şarküterist olmak için belirli bir eğitim şartı bulunmamaktadır ancak tercih edilebilecek meslek liseleri veya mesleki eğitim merkezlerinde mesleki eğitim programları bulunmaktadır. Ayrıca, gıda güvenliği ve hijyen eğitimleri de şarküteri sektöründe çalışmak isteyenler için önemlidir.

Bunun yanı sıra, şarküteri ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak, müşteri ilişkileri yönetimi gibi beceriler de önemlidir. Bu becerileri geliştirmek için kurslara katılmak veya deneyim kazanmak faydalı olabilir.

Şarküterist İş İmkanları?

Şarküteristler, gıda perakende satış yerlerinde, restoranlarda, otellerde, kafelerde ve benzeri işletmelerde iş bulabilirler. Ayrıca kendi işletmelerini kurarak, özel olarak hazırladıkları şarküteri ürünlerini satışa sunabilirler. Şarküterist olarak çalışmak isteyenler, iş arama süreçlerinde iş ilanlarına, gıda perakende satış yerleri, oteller, restoranlar gibi işletmelerin internet sitelerinde ya da iş arama platformlarında ilan edilen pozisyonlara başvurabilirler.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×