İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Mimar Aranıyor

Mir İstanbul İç ve Dış Ticaret

İthalat - İhracat / Mağaza İçi / İç Mimar
05-05-2023 18:03:06
İthalat - İhracat
Tam Zamanlı(Full Time)
Erkek veya Kadın / 20 - 50

Mimar Aranıyor iş ilanı - Mir İstanbul İç ve Dış Ticaret

İş İlanı Detayı

Mir istanbul iç ve dış ticaret kuaför mobilyaları ve ekipmanları satışı yapan firmamıza
Mimari çalışmalarının yapılması,
Donelerin elde edilip mimari tasarımların çizilmesi,
Projede 3D ile ilgili görsellerin hazırlanması ve sunumunun oluşturulması,
Uygulamada malzemelerin araştırmasının yapılması,Ekip çalışmasına yatkın,
İletişimi güçlü,
Analitik düşünebilen,
Detaylara dikkat eden,
Takipçi ve çözüm odaklı
istanbul fatih ayvansaray balatta bulunan showromumuzda görev alacak
İÇ MİMAR çalışma arkadaşı arıyoruz


Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

Mimar Aranıyor
İş ilanı için bildirimde bulunmaktasınız.

Mir İstanbul İç ve Dış Ticaret


×

İş İlanına Başvur

Mimar Aranıyor iş ilanına başvurmak ve Mir İstanbul İç ve Dış Ticaret firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.



veya

İletişim


**********
**********
**********
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

05/05/2023

Ön Muhasebe

Mir İstanbul İç ve Dış Ticaret

İstanbul/FATİH


Kozmetik


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

İç Mimar Mesleği

İç Mimar Ne İş Yapar?

İç mimarlar, insanların yaşam, çalışma ve dinlenme alanları gibi iç mekanların tasarımını ve dekorasyonunu planlayan ve uygulayan profesyonellerdir. İç mimarlar, estetik, işlevsellik, güvenlik ve sürdürülebilirlik gibi faktörleri dikkate alarak mekanların kullanım amaçlarına uygun hale getirirler.

İç mimarların yaptığı işler şunları içerebilir:

Müşteri ihtiyaçlarını anlama: İç mimarlar, müşterinin ihtiyaçlarını anlamak ve onların beklentilerini karşılamak için müşteriyle görüşürler. Müşterinin mekan için bütçesi, kullanım amacı, tarzı ve tercihleri hakkında bilgi sahibi olmak için sorular sorarlar.
Tasarım planları oluşturma: İç mimarlar, mekanın tasarımını planlamak için müşterinin ihtiyaçlarına dayalı olarak ölçüler, mobilya, renkler ve malzemeler gibi unsurlarla ilgili tasarım planları hazırlarlar. Bu planlar, plan, kesit ve detaylı çizimlerden oluşabilir.
Bütçe hazırlama: İç mimarlar, mekanın tasarımı ve dekorasyonu için gerekli maliyetleri hesaplarlar ve müşterilerine uygun bir bütçe sunarlar. Bütçe, mobilya, dekoratif aksesuarlar, aydınlatma, döşeme ve diğer tasarım unsurlarını içerebilir.
Malzemeleri seçme: İç mimarlar, müşterinin tarzına ve ihtiyaçlarına uygun olarak mobilya, döşeme, aydınlatma, renkler ve diğer dekoratif aksesuarları seçerler. Bu malzemelerin seçimi, mekanın estetiği ve işlevselliği için önemlidir.
İşin uygulanması: İç mimarlar, tasarım planlarını uygulamak için inşaat ekibi, mobilya ve döşeme tedarikçileri ve diğer işletmelerle çalışırlar. İnşaat sürecinde, işin doğru bir şekilde ilerlediğini kontrol ederler.
İç mimarlar, evler, ofisler, oteller, restoranlar, hastaneler, okullar ve diğer ticari ve kamusal alanlar gibi birçok farklı mekanda çalışabilirler. Ayrıca, kendi işlerini kurabilir veya mimari firmalarda çalışabilirler.

İç Mimar Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

İç mimar olmak için, en az 4 yıllık lisans eğitimi almak gereklidir. İç mimarlık programları genellikle, sanat, mimari, mühendislik, tasarım ve işletme gibi konuları kapsar. Programlar, mimarlık, iç mekan tasarımı, mobilya tasarımı, malzeme bilimi, renk teorisi, tasarım yazılımları gibi konuları içerir.

Ayrıca, staj ve portföy çalışmaları yaparak pratik deneyimler kazanmak, iş arama sürecinde avantaj sağlayabilir. İç mimarlık öğrencileri ayrıca, endüstri standartlarına uygun olarak işleri tasarlamak ve üretmek için çeşitli bilgisayar yazılımları hakkında bilgi sahibi olmalıdır.

İç mimarlar, mesleki etik, bütçeleme, müşteri ilişkileri, proje yönetimi ve işletme yönetimi gibi konuları da kapsayan çeşitli kurslara katılarak mesleklerini geliştirebilirler.

Lisans eğitimi tamamlandıktan sonra, iç mimarlar birçok farklı alanda iş bulabilirler. Kendi işlerini kurabilir veya mimari firmalarda çalışabilirler. İç mimarlar, mimarlık veya iç tasarım alanlarında yüksek lisans programlarına da devam edebilirler.

İç Mimar'ın İş İmkanları?

İç mimarların iş imkanları oldukça geniştir. İç mimarlar, mimarlık firmalarında, iç tasarım şirketlerinde, dekorasyon şirketlerinde, mobilya üreticilerinde, konaklama sektöründe (otel, restoran, turizm tesisleri), perakende sektöründe (mağaza, alışveriş merkezi), sağlık sektöründe (hastane, klinik, tıp merkezi), kamu sektöründe (kamu binaları, okullar, üniversiteler) veya kendi işlerini kurarak çalışabilirler.

Ayrıca, iç mimarlar, mimarlık ofisleri veya diğer tasarım firmaları için bağımsız yüklenici olarak çalışabilirler. Freelance çalışmak, iç mimarlar için yaygın bir seçenektir. Kendi işlerini kurmak isteyen iç mimarlar, kendi ofislerini açabilir veya tasarım danışmanlığı hizmetleri sunabilirler.

İç mimarlar, projeleri tasarlamak, müşterilerle iletişim kurmak, proje yönetimini üstlenmek, projeleri uygulamak ve tamamlamak için teknik becerilerini ve yaratıcılıklarını kullanırlar. İç mimarlar ayrıca, bütçeleri, tedarikçileri, iş gücünü ve diğer faktörleri yönetmek ve işlerini zamanında tamamlamak için stratejik planlama becerilerine de sahip olmalıdır.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×