İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

SATIŞ DEPARTMANININ OFİS İŞ GÜCÜ

AKTAN KİMYA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Dış Ticaret / Dış Ticaret - İhracat / Dış Ticaret Uzman Yardımcısı
19-03-2023 23:22:31
Dış Ticaret
Yarı Zamanlı(Part Time)
Erkek veya Kadın / 22 - 35

SATIŞ DEPARTMANININ OFİS İŞ GÜCÜ iş ilanı - AKTAN KİMYA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

İş İlanı Detayı

Satış departmanının ofis iş gücü
Akıcı İngilizce
word/excel yazılımı
Müşterilerle iletişim
Güçlü halkla ilişkiler
Sadece WhatsApp mesajları cevaplanmaktadır.

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

SATIŞ DEPARTMANININ OFİS İŞ GÜCÜ
İş ilanı için bildirimde bulunmaktasınız.

AKTAN KİMYA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.


×

İş İlanına Başvur

SATIŞ DEPARTMANININ OFİS İŞ GÜCÜ iş ilanına başvurmak ve AKTAN KİMYA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.



veya

İletişim


**********
**********
**********
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Dış Ticaret Uzmanı Yardımcısı Mesleği

Dış Ticaret Uzmanı Yardımcısı Ne İş Yapar?

Dış Ticaret Uzmanı Yardımcısı, bir şirketin veya kuruluşun yurt dışı pazarlarına yönelik işlemlerini yöneten bir profesyoneldir. Dış ticaret uzmanı yardımcısı, ihracat ve ithalat işlemleri için gerekli belgeleri hazırlamak, gümrük işlemlerini takip etmek, navlun yönetimini yapmak, ödeme süreçlerini koordine etmek gibi çeşitli görevleri yerine getirir.

Dış ticaret uzmanı yardımcısı ayrıca, potansiyel müşterilerle iletişim kurmak, ürünlerin pazarlanmasına yardımcı olmak, müşteri taleplerine yanıt vermek, ticaret fırsatları araştırmak ve yeni pazarlar keşfetmek gibi işlemleri de yürütebilir.

Dış ticaret uzmanı yardımcısı, uluslararası hukuk ve ticaret düzenlemelerine aşina olmalı, dış ticaret belgeleri ve süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalı ve uluslararası ticaretin pratik uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Ayrıca, etkili iletişim becerilerine, analitik düşünme ve karar verme yeteneğine, takım çalışmasına ve liderlik becerilerine sahip olmalıdır.

Dış Ticaret Uzmanı Yardımcısı Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Dış Ticaret Uzmanı Yardımcısı olmak için genellikle üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekir. Bu bölümler arasında işletme, uluslararası ticaret, ekonomi, lojistik ve dış ticaret gibi bölümler bulunmaktadır.

Ayrıca, dış ticaret uzmanı yardımcısı olarak çalışmak isteyen kişilerin yabancı dil becerileri de oldukça önemlidir. Genellikle İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca veya Çince gibi yaygın kullanılan dillerden en az birini iyi derecede bilmeleri gerekmektedir.

Ayrıca, dış ticaret işlemleri, gümrük mevzuatı, uluslararası ticaret yasaları ve ticaret finansmanı hakkında bilgi sahibi olmak da önemlidir. Bu nedenle, dış ticaret konularında eğitimler ve sertifikasyon programları da faydalı olabilir.

Son olarak, dış ticaret uzmanı yardımcısı olmak isteyen kişilerin, yazılı ve sözlü iletişim becerilerinin yanı sıra analitik düşünme, problem çözme ve takım çalışması gibi becerilere de sahip olmaları gerekmektedir. Bu becerilerin geliştirilmesi için ilgili eğitimler ve deneyimler de faydalı olacaktır.

Dış Ticaret Uzmanı Yardımcısı'nın İş İmkanları?

Dış Ticaret Uzmanı Yardımcısı olarak, birçok sektörde ve şirkette iş imkanları mevcuttur. İhracat ve ithalat işlemleri yapan firmalar, lojistik şirketleri, danışmanlık firmaları ve kamu kurumları gibi birçok işveren, dış ticaret uzmanı yardımcısı aramaktadır.

Dış ticaret uzmanı yardımcısı, uluslararası ticarette uzmanlaşan ve küresel ekonomik büyüme trendleri ile ilgili olarak işletmelerin ihtiyaç duyduğu bilgi ve uzmanlık alanlarında çalışabilir. Özellikle üretim, ihracat, ithalat, dağıtım ve lojistik faaliyetleri olan firmaların dış ticaret departmanlarında, ticaret odalarında, gümrük müşavirlikleri gibi iş yerlerinde çalışabilirler.
v Ayrıca, serbest ticaret anlaşmaları, ihracat teşvikleri, gümrük mevzuatı ve ticaret finansmanı gibi konularda danışmanlık yaparak kariyerlerini sürdürebilirler.

Dış Ticaret Uzmanı Yardımcısı olarak çalışmak, küresel bir iş ortamında çalışmayı gerektirdiği için, kişilerin iş hayatında yurt dışına seyahat etme fırsatları da olabilir.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×