İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Kapıcı Aranıyor

YAŞAM VADİSİ SİTESİ YÖNETİMİ

Dernek ve Vakıf / Servis / Kapıcı-Kaloriferci
22-12-2022 00:00:00
Dernek ve Vakıf
Tam Zamanlı(Full Time)
Erkek / 30 - 50

Kapıcı Aranıyor iş ilanı - YAŞAM VADİSİ SİTESİ YÖNETİMİ

İş İlanı Detayı

İzmir Buca da Sitede çalıştırılmak üzere 30-50 yaş aralığında kapıcı aranıyor

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

Kapıcı Aranıyor
İş ilanı için bildirimde bulunmaktasınız.

YAŞAM VADİSİ SİTESİ YÖNETİMİ


×

İş İlanına Başvur

Kapıcı Aranıyor iş ilanına başvurmak ve YAŞAM VADİSİ SİTESİ YÖNETİMİ firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.



veya

İletişim


**********
**********
**********
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

Benzer Servis İş İlanları

Bulunamadı !

Benzer iş ilanı bulunamadı.


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Kapıcı-Kaloriferci Mesleği

Kapıcı-Kaloriferci Ne İş Yapar?

Kapıcı-Kaloriferci, genellikle apartmanlar, okullar, hastaneler, iş yerleri gibi binalarda çalışan bir meslek grubudur. Görevleri genellikle binanın genel temizliğinden, bahçe ve çevre düzenlemesinden sorumludur. Ayrıca bina içerisindeki tesisat, elektrik ve ısıtma sistemlerinin kontrolünü yaparlar. Bina içerisindeki su, ısıtma, soğutma, havalandırma ve diğer tesisatın bakım ve onarımını gerçekleştirirler. Bu nedenle, Kapıcı-Kaloriferci, teknik bir uzmanlık gerektiren bir meslek grubudur.

Kapıcı-Kaloriferci, binanın güvenliğini de sağlarlar. Bina girişinde kimlik kontrolü yaparak, binaya giren ve çıkan kişileri takip ederler. Bazı durumlarda, posta ve kargo işlerinden de sorumlu olabilirler.
Kapıcı-Kaloriferci, yoğun bir iş temposuna sahiptirler ve esnek çalışma saatleri nedeniyle mesai saatleri dışında da çalışabilirler.

Kapıcı-Kaloriferci Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Kapıcı-kaloriferci olarak çalışmak için özel bir eğitim alma zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak, işverenler genellikle lise mezunu adayları tercih etmektedirler. Bunun yanı sıra, işverenlerin talebine bağlı olarak, bazı meslek okullarında kapıcılık ve kalorifercilik gibi konularda eğitimler de verilmektedir.

Ayrıca, bu meslekte çalışanlar genellikle bina bakımı ve tamir işleriyle ilgili konularda tecrübe sahibi olmalıdırlar. İşverenler, bu nedenle, adayların bu tür işleri yapabilme becerilerini de göstermelerini isteyebilirler.

Kapıcı-kalorifercilerin çalışma koşulları genellikle açık havada veya bina girişinde bulunan kulübelerde yapılmaktadır. Bu nedenle, fiziksel dayanıklılık, dikkatli ve sorumluluk sahibi olma gibi özelliklere sahip olmak da bu meslekte çalışmak için önemli faktörler arasında yer almaktadır.

Kapıcı-Kaloriferci'nin İş İmkanları?

Kapıcı-kaloriferciler, genellikle apartman, site, ofis gibi binalarda çalışan ve bina bakımı, temizliği, güvenliği, kapı açma ve kapatma, kalorifer ve sıcak su gibi sistemlerin bakımı ve düzenlenmesi gibi görevleri üstlenen kişilerdir. Bu nedenle iş imkanları, çoğunlukla bina yönetim firmalarında, apartman veya site yönetimlerinde bulunmaktadır. Ayrıca kapıcı-kaloriferciler, bazı kamu kurumlarında da görev alabilirler. Bunun yanı sıra, bazı özel işletmelerde de çalışma imkanı bulunabilir.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×