İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Bayan Stajer Bilgisayar Şirketine

Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti.

Bilgisayar - BT - Internet / Bilgi Teknolojileri / Stajyer
14-12-2022 13:48:05
Bilgisayar - BT - Internet
Staj
Kadın / 17 - 45

Bayan Stajer Bilgisayar Şirketine iş ilanı - Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti.

İş İlanı Detayı


BAYAN STAJYER BİLGİSAYAR ŞİRKETİNE
Bizler 1991 yılından beri Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. olarak bilgisayar satış, aksesuar, çevre birimleri, TSE-HYB Teknik Servis alanında hizmet veren, Marka Tescilli bilgisayar firmasıyız. 1991? den günümüze kadar 225?e yakın değişik meslek dallarında Stajyer öğrenci yetiştirmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda bir çok staj yeri bulamayan öğrencilere de aynı iş alanında meslektaşlarımıza Stajyer göndererek staj yeri imkanı sağlamış bulunmaktayız. Firmamızda Satış Elemanlığı Ustalık Belgesi, Bilgisayar alanında Ustalık Belgesi, Tüketici Bilirkişiliği Ve Usta Öğretici Belgesi mevcuttur.
Meslek Lisesi, Çıraklık Eğitim, Açık Lise, İş-Kur Sertifikalı Mezun, Üniversite ve Yüsek Lisans yapan öğrencilerinin, Milli Eğitim Bakanlığı ve Üniversiteler Müfredatı doğrultusunda, zorunlu staj yeri bulması, veya okulun staj yeri bulması ve dolayısı ile staj yapma zorunluluğu bulunmaktadır. Böyle bir zorunluluğa imkan sağlayan firmamız öğrencinin staj yapacağı, Meslek alanlarında staj yapma imkanı sağlayacaktır. Meslek anlamında kendini geliştirecek, staj yaparken de meslek alanında ilerleme sağlayacak, stajyer bayan alınacaktır. Erkek öğrenci kadromuz dolmuştur. Firmamıza alınacak bayan stajyer öğrenci fazlası olduğunda, öğrencilerin staj mağduriyeti yaşamaması için, firmamıza başvurarak başka meslektaşlarımıza yönlendirerek staj imkanı sağlamaktayız. Staj süresi bittiğinde başarılı olan stajyer, firmamızda kadro boşluğu var ise kadroya alınacaktır. Başka özel şirketlere referans vererek de, iş imkanı sağlayacaktır. Önceki yetiştirdiğimiz öğrenciler, büyük şirketlere referansımızla girmiş, yüksek maaşlarla çalışmakta ve firmamızın gurur kaynağı olmuşlardır. Bahsedilen staj için, Çıraklık Eğitim Merkezine gidenler, Açık Meslek Lisesi, Düz Lise veya Meslek Liseleri, 2 Yıllık Meslek Yüksek Okulları, 4 Yıllık üniversite Bölümü, İş-Kur Eğitimi Mezunu, Mesleki Eğitim Mezunu, Halk Eğitim Mezunu, Belediye Meslek Eğitimi Kurs Mezunu, gibi öğrenciler, zorunlu yaz veya kış stajı için başvurabilirler. Öğrenciler haricinde, staj yapamamış, boş zamanını değerlendirmek, kendini geliştirmek, tecrübe kazanmak isteyen yaş sınırı zorunluluğu olmayan bayanlar da yaralanabilirler. Meslek öğrenmeye gelen tüm stajyerlerin, sigara, cep telefonu, facebook, twıtter gibi sosyal paylaşım siteleri bağımlısı olmaması ve işyerinde kılık-kıyafet düzenine uyması gerekmektedir. Bu tip alışkanlıklar, meslek öğrenilen işletmede hoş karşılanmamaktadır.
Aşağıda firmamızın staja uygun, staj yaptırabileceğimiz meslek alanlarını belirtiyoruz.
01. Açık Meslek Lisesi
02. Aile ve Tüketici
03. Ağ İşletmenliği
04. Büro Yönetimi
05. Çıraklık Eğitimine Başlayacaklar
06. Elektronik Bölümü
07. Fotoğraf Bölümü
08. Grafik Tasarım
09. Halkla İlişkiler
10. İşKur Kursuna Gidenler
11. Kendini geliştirmek isteyen
12. Muhasebe
13. On Parmak
14. Pazarlama satış
15. Sekreterlik
16. Teknik Servis
17. Veri Tabanı
18. Web Tasarım
19. Yazılım Programlama
Müracaatlar : 1 Adet Son Çekilmiş Vesikalık fotoğrafla birlikte, şahsen gelerek başvurabilirler. Staj hakkında telefonda ayrıntılı bilgi verilmemekte, ancak şahsen gelip başvuru formu doldurarak bilgi alınabilir. Fotoğrafsız Başvurular Kabul Edilmeyecektir.
Telefon : Mesut KABALCI / Şirket Müdürü Cep (032) 166 09 10 Şirket Tel : (0312) 430 20 22
Görüşme Saatleri : 09 : 30 - 19 : 30
Adres Tarifi : Kızılay göbekten Ziya Gökalp Caddesi üzerinden giderken; Mithatpaşa köprüsünün altından geçince sağdan 4. bina, Savis Otel ve Çağdaş Marketin tam karşısı. Kolej Semtinden gelirken Kızılay? a doğru soldan 9. bina Çağdaş Market ve Savis Otel karşısı.
Açık Adres : Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. Ziya Gökalp Cad. No : 28/1 06420 Kızılay/ANKARA Güncelleme : 01.12.2023

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

Bayan Stajer Bilgisayar Şirketine
İş ilanı için bildirimde bulunmaktasınız.

Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti.


×

İş İlanına Başvur

Bayan Stajer Bilgisayar Şirketine iş ilanına başvurmak ve Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.



veya

İletişim


**********
**********
**********
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×