İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

EĞİTİM DANIŞMANI

CAN KARİYER

Danışmanlık / Aktif Pazarlama / Akademisyen
18-10-2023 17:50:17
Danışmanlık
Tam Zamanlı(Full Time)
Kadın / 20 - 30

EĞİTİM DANIŞMANI iş ilanı - CAN KARİYER

İş İlanı Detayı

Kurumumuzu en doğru biçimde tanıtıp, sunduğumuz eğitim hizmetini anlatabilecek,
Hedef kitlenin kurumumuzu tercih etmesi için doğru yöntem ve stratejiler uygulayabilecek,
Bu kapsamda yüz yüze görüşmeler yaparak kursiyer kaydı alabilecek,
Öğrenmeye açık, diksiyonu düzgün, güler yüzlü, prezantabl,
Yazılı ve sözlü iletişim becerisi yüksek,
Word, Excel programlarını kullanabilen,
Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,
*Tercihen; Eğitim sektörü tecrübesine sahip, Halkla İlişkiler, Satış Pazarlama vb. alanlarında deneyimli,
Düzenli, disiplinli, takipçi, zaman yönetimini bilen,
Değişime uyum sağlayabilen, ekip çalışmasına yatkın,
EĞİTİM SATIŞ DANIŞMANI arayışımız bulunmaktadır.

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

EĞİTİM DANIŞMANI
İş ilanı için bildirimde bulunmaktasınız.

CAN KARİYER


×

İş İlanına Başvur

EĞİTİM DANIŞMANI iş ilanına başvurmak ve CAN KARİYER firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.



veya

İletişim


**********
**********
**********
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Akademisyen Mesleği

Akademisyen Ne İş Yapar?

Akademisyen, üniversitelerde veya araştırma kurumlarında öğretim üyesi olarak görev yapan, akademik çalışmalar yaparak bilimsel, akademik ve toplumsal alanda katkı sağlayan kişidir.

Akademisyenler, alanlarında öğrencilere ders verir, ders materyalleri hazırlar, sınavlar yapar ve öğrencilerin performanslarını değerlendirirler. Aynı zamanda öğrencilerin tezlerini yönetir, bilimsel makaleler ve kitaplar yazarak akademik literatüre katkıda bulunurlar. Araştırma konuları üzerinde çalışır, konferans ve seminerlerde sunum yapar ve akademik toplantılara katılır. Ayrıca ulusal ve uluslararası projelerde görev alabilirler.

Akademisyenler ayrıca üniversitelerde yönetim görevlerinde de bulunabilirler, bu da öğretim programlarının tasarımı, bütçe yönetimi ve personel yönetimi gibi konuları içerebilir.

Akademisyen Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Akademisyen olmak için genellikle doktora derecesi gerekmektedir. İlgili alanlarda yüksek lisans ve lisans derecesi de gerekebilir. Ayrıca akademisyen adayları genellikle akademik araştırma, yayın, sunum ve eğitim becerileri geliştirmek için çeşitli seminer, atölye çalışması ve staj programlarına katılabilirler.

Akademisyenlerin disiplinlerinde uzmanlaşmış olmaları, araştırma yapmaları, yeni bilgi üretmeleri ve öğrencilere öğretmeleri beklenir. Bu nedenle, bir akademisyenin, kendisini sürekli olarak eğitmeye ve disiplinlerindeki son gelişmeleri takip etmeye devam etmesi gerekmektedir.

Akademisyen olmak isteyen kişilerin, ilgilendikleri alanda en azından lisans derecesine sahip olmaları ve disiplinlerinde ileri düzeyde bilgi sahibi olmaları gerekmektedir. Ayrıca, akademik araştırma ve yazma becerileri, sunum becerileri ve iletişim becerileri de önemlidir.

Akademisyen İş İmkanları?

Akademisyenler genellikle üniversitelerde öğretim üyesi olarak çalışırlar ve öğrencilere ders verirler, araştırma yaparlar ve bilimsel makaleler yazıp yayınlarlar. Bu nedenle, akademisyen olmak için doktora derecesine sahip olmak önemlidir.

Akademisyenler, diğer yüksek öğretim kurumları, araştırma merkezleri, kamu kurumları ve özel sektörde de istihdam edilebilirler. Ancak, üniversitelerde öğretim üyesi olarak çalışmak en yaygın kariyer yolu olarak kabul edilir. Ayrıca, akademisyenler uluslararası araştırma projelerinde veya danışmanlık hizmetleri sunarak da çalışabilirler.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×