İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Diş Hekimi Asistanı

AYTAÇ HASAN MUSTAFA

Sağlık - Hastane / Ağız ve Diş Sağlığı / Diş Hekimi Asistanı/Yardımcısı
İlan Tarihi :
30-05-2023 11:14:34
Sektör :
Sağlık - Hastane
Çalışma Şekli :
Tam Zamanlı(Full Time)
Cinsiyet / Yaş :
Erkek veya Kadın / 20 - 35

Diş Hekimi Asistanı iş ilanı - AYTAÇ HASAN MUSTAFA

İş İlanı Detayı


SEFAKÖY'DE BULUNAN KLİNİĞİMİZE DENYEYİMLİ BAY/BAYAN DİŞ HEKİMİ ASİSTANI ARANMAKTADIR.

Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon Diş Hekimi Asistanı
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
AYTAÇ HASAN MUSTAFA


×

İş İlanına Başvur

ikon Diş Hekimi Asistanı iş ilanına başvurmak ve AYTAÇ HASAN MUSTAFA firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

AYTAÇ HASAN MUSTAFA logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Diş Hekimi Asistanı Mesleği

Diş Hekimi Asistanı Ne İş Yapar?

Diş hekimi asistanı, diş hekimi tarafından verilen tıbbi işlemleri yürütmek, diş hekiminin çalışmalarını desteklemek ve hasta bakımını sağlamakla sorumlu olan sağlık personelidir. Diş hekimi asistanları, diş hekimleri ile birlikte çalışarak, diş tedavilerinin sorunsuz bir şekilde yapılmasını sağlarlar.

Diş hekimi asistanlarının görevleri arasında aşağıdakiler yer alır:
Diş hekimi için ekipman ve materyalleri hazırlamak
Diş hekiminin çalışma alanını sterilize etmek ve hijyenik koşulları korumak
Hastaların dişlerini temizlemek, diş etlerini ve ağız hijyenini kontrol etmek
Röntgen filmlerini hazırlamak ve diğer laboratuvar işlemlerine yardımcı olmak
Hasta kayıtlarını tutmak ve randevuları organize etmek
Diş hekimine yardımcı olmak, işlemler sırasında aletleri tutmak veya vakumlamak gibi
Diş hekimi tarafından verilen diğer işleri yapmak, örneğin diş eti tedavisi, dolgu yapımı veya diş çekimi gibi işlemlerde asiste etmek

Diş hekimi asistanı olmak isteyenlerin diş hekimliği teknolojisi veya diş hekimliği asistanlığı gibi ilgili bir programdan mezun olmaları ve gerektiğinde sertifikasyon veya lisans alabilmeleri gerekebilir.

Diş Hekimi Asistanı Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Diş hekimi asistanı olmak için özel bir eğitim şartı yoktur. Ancak, diş hekimi asistanlığı programları bazı meslek okullarında veya diş hekimliği fakültelerinde sunulabilir. Ayrıca, diş hekimi asistanları için sertifikasyon programları da mevcuttur.

Diş hekimi asistanları, diş hekimleriyle çalışmak için gerekli beceri ve bilgiyi edinmek için pratik eğitim yoluyla yetiştirilirler. Diş hekimliği asistanlık programları, ağız hijyeni, diş bakımı, diş restorasyonları, anestezi, diş röntgenleri ve ofis yönetimi gibi konuları kapsar.

Diş hekimi asistanları, mesleki eğitimlerinin yanı sıra, acil durumlara müdahale, hasta kayıtlarını yönetme, randevuları ayarlama, sterilizasyon işlemleri yapma ve diş hekimliği ofislerinde diğer rutin işleri de öğrenirler.

Diş Hekimi Asistanı'nın İş İmkanları?

Diş hekimi asistanları, diş hekimleri ile birlikte çalışarak ağız sağlığı hizmetleri sunan diş hekimliği kliniklerinde, hastanelerde veya özel diş hekimliği ofislerinde iş bulabilirler. Bununla birlikte, diş hekimi asistanları, diş hekimleriyle çalışmanın yanı sıra diş malzemeleri ve ekipmanları satan firmalarda, diş laboratuvarlarında ve diş hekimliği okullarında da iş bulabilirler.

Ayrıca, diş hekimi asistanları, diş sağlığı hizmetleri sunan kamu kuruluşları ve sağlık merkezleri için de çalışabilirler. İş imkanları genellikle şehirlerde daha fazladır ve büyük şehirlerde özel diş hekimliği kliniklerinde veya hastanelerde daha fazla iş fırsatı mevcuttur.


×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×