İş Arayan Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet
Firma Girişi
×

Şifreyi Göster

Kullanıcı Adını ve Şifreyi Kaydet

×

×

Yaşlı Bayana Gece İçin Refakatçi Aranıyor

Firma Değil (Şahıs)

Sağlık - Hastane / Yaşlı Hizmetleri / Asistan
İlan Tarihi :
13-05-2023 11:29:39
Şehir / İlçe :
Sektör :
Sağlık - Hastane
Çalışma Şekli :
Yarı Zamanlı(Part Time)
Cinsiyet / Yaş :
Kadın / 18 - 65

Yaşlı Bayana Gece İçin Refakatçi Aranıyor iş ilanı - Firma Değil (Şahıs)

İş İlanı Detayı


Akşam saat 21:00 den sabah saat 8 e kadar, yaşlı uyurken başında (evinde odasında refakat edecek) bekleyecek (uzun koltukta uzanabilirsiniz) gece tuvalete gitme ihtiyacı olduğunda yaşlıya refakat edecek yardımcı arıyoruz. Gece az uyuyor ve bir kaç kez tuvalete gitme ihtiyacı olabiliyor. YILDIZ hanıma ulaşmak için EV TEL 02122587932 CEP 05368942949
Hatalı ilanı bildir

×

Hatalı İlanı Bildir

ikon Yaşlı Bayana Gece İçin Refakatçi Aranıyor
İlanı için bildirimde bulunmaktasınız.
Firma Değil (Şahıs)


×

İş İlanına Başvur

ikon Yaşlı Bayana Gece İçin Refakatçi Aranıyor iş ilanına başvurmak ve Firma Değil (Şahıs) firmasının iletişim bilgilerini görüntülemek için lütfen "Hızlı Özgeçmiş Oluştur" butonuna basarak Özgeçmiş oluşturunuz. Eğer daha önce üye olmuşsanız "Başvuru Yap" butonuna basarak, üye adınız ve şifrenizler sisteme giriş yapabilirsiniz.


veya

İletişim


Yetkili Kişi :
**********
Sabit Telefon :
**********
Faks :
**********
Cep :
**********

Firmanın Diğer İlanları

Firmayanın yayınladığı diğer ilanlar:

Başka ilanı yok !

Firmanın verdiği başka iş ilanı yok.

Firma Değil (Şahıs) logosu yok

Whatsapp

Twitter

Google


×
ikon İlanı favorilerinize eklemek için Kaydet butonuna basın.
İptal

×
ikon İlgili aramanıza ait yeni iş ilanlarını eposta ile almak için Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder"i işaretleyip dilediğiniz eposta gönderim sıklığını seçebilirsiniz.
Uygun iş ilanlarını e-posta olarak gönder.
Eposta Gönderim Sıklığı
İptal

×
ikon İlanı arkadaşınıza göndermek için email adresini girip gönder butonuna basın.

Arkadaşınızın E-Posta Adresi

Not
İptal

×
×

Dikkat!

Siteye giriş ve Başvuru için şifre oluşturulacak. Müsait olduğunuzda Özgeçmişinizi doldurunuz. Aksi halde başvurduğunuz firmalar CV nizi incelemeyebilir.


İptal

Asistan Mesleği

Asistan Ne İş Yapar?

Asistan, bir kişi, bir grup veya bir organizasyonun işlerini kolaylaştırmak ve düzenlemek amacıyla yardımcı görevleri yerine getiren kişidir. Asistanların görevleri, çalıştıkları kişi veya organizasyona bağlı olarak değişebilir. Örneğin, bir işyerindeki yönetici asistanı, toplantıları düzenleme, belgeleri hazırlama ve düzenleme, telefonları yanıtlama, seyahat planlaması yapma gibi görevlerle uğraşırken, bir öğretmenin asistanı ödevlerin düzenlenmesi, derse hazırlık yapılması ve öğrencilere yardım etmekle ilgilenebilir.

Asistan, genellikle bir lisans derecesine sahip olmalıdır. Asistanlık pozisyonu, ilgili alanda yüksek lisans veya doktora derecesi yapmak isteyen öğrencilere de açık olabilir. Bazı asistan pozisyonları, belirli bir meslek veya endüstri için özel nitelikleri olan kişiler için açık olabilir. Örneğin, bir tıp asistanı olmak için tıp okulunda eğitim almak gereklidir.

Asistanlık pozisyonları, birçok farklı sektörde bulunabilir. Örneğin, işletme, hukuk, tıp, eğitim, bilim ve teknoloji gibi birçok alanda asistanlık pozisyonları açılabilir.

Asistan Olmak için Hangi Eğitimleri Almalı?

Asistanlık pozisyonları farklı mesleklerde ve sektörlerde bulunabilir. Örneğin, tıp, hukuk, işletme gibi alanlarda farklı asistanlık pozisyonları mevcuttur. Dolayısıyla, hangi alanda asistanlık yapmak istendiğine bağlı olarak gerekli eğitimler değişebilir. Genel olarak, bir asistan olmak için en az lisans derecesi gereklidir. Bununla birlikte, bazı özel pozisyonlar için yüksek lisans veya doktora derecesi gerekebilir.

Asistanlık pozisyonları, genellikle bir profesyonel veya yöneticiye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. İşverenin beklentilerine göre, öğrenci veya yeni mezunlar gibi belirli bir kariyer basamağında olan kişiler de bu pozisyonlara başvurabilir. Asistanlık pozisyonları, genellikle işverenin ofisinde veya laboratuvarında tam zamanlı olarak çalışmayı gerektirir.

Asistan'nın İş İmkanları?

Asistanlık, birçok farklı alanda iş imkanı sağlayan bir meslektir. İşverenlerin ihtiyaç duydukları konularda çalışabilecekleri için, iş imkanları oldukça geniştir. Bazı popüler alanlar ve iş imkanları şunlardır:

Yönetici Asistanı: Yöneticilerin iş yükünü hafifletmek için çalışan asistanlar, randevuları düzenleyebilir, toplantıları organize edebilir, seyahat planları yapabilir ve genel olarak yöneticinin işlerini kolaylaştırabilir.
Hukuk Asistanı: Hukuk firmaları ve avukatlar, dava hazırlıklarını yapmak, belgeleri düzenlemek ve müşterilerle iletişim kurmak için hukuk asistanlarına ihtiyaç duyarlar.
Tıbbi Asistan: Tıbbi ofislerde ve hastanelerde çalışan tıbbi asistanlar, hastaların tıbbi kayıtlarını tutabilir, randevuları düzenleyebilir ve doktorların ihtiyaç duydukları diğer görevleri yerine getirebilirler.
Pazarlama Asistanı: Pazarlama departmanlarında çalışan asistanlar, reklam kampanyalarının planlanmasına ve yürütülmesine yardımcı olabilir, müşteri verilerini analiz edebilir ve pazarlama stratejilerini geliştirebilir.
İnsan Kaynakları Asistanı: İnsan kaynakları departmanları, işe alım süreçleri, performans değerlendirmeleri ve personel kayıtlarının tutulması gibi konularda asistanlara ihtiyaç duyarlar.

Bu sadece birkaç örnek olup, asistanlık pozisyonları birçok farklı alanda mevcuttur.

Başvuru Sistemden
Başvur

×
2024 © istihdamburosu.com HTT Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Ltd. Şti. aittir.

İŞKUR Logo

HTT Bilgisayar Eğitim Destek Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Özel İstihdam Bürosu 01/08/2022 - 31/07/2025 tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 01/08/2022 tarih ve 11987302 sayılı karar uyarınca 1390 nolu belge ile faaliyet göstermektedir. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir. Şikâyetleriniz için Türkiye İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü 03124351565 nolu telefon numarasına veya Ayrancı, Uçarlı Cd. No:29, 06540 Çankaya/Ankara adresine başvurabilirsiniz.
 

×